• Bursa’da Kalker Ocağına Karşı Mücadele Başladı
• İBB, Geçiş Garantisi Payını Almak için Harekete Geçti
• Mahkeme Sonucu Beklenmedi, 40 Yıllık Ağaçlar Kesildi
• Tüketici Güven Endeksi Artıyor
• Vaniköy Camii Soruşturması Tamamlandı
• "Park ve Bahçe Sulamasında 'Gri Su' Kullanılabilir"
• 100 TL'ye Kiralanacak Konutların Kuraları 10 Şubat’ta Çekilecek
• “Nükleer Enerji Çare Değil, 60 Yıl Öncesinin Çaresizliğidir”
• Üsküdar’da Mimar Sinan’ı Anmak
• GYODER-İAV Lisansüstü Tez Ödülleri Yarışması
• Karapınar GES SCADA Mimari Proje Yarışması
• Masdaf Üniversiteler Arası Proje Yarışması
• Aydın Boysan Proje Fikir Yarışmaları Sınırları Kaldırmak: Kavuşma
• Konfull 1. Ulusal Öğrenci Ofis Mobilyaları Tasarım Yarışması
• Kaş’ın Kahramanları Anıtı Tasarım Yarışması
• Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Caddesi Çamlıbel Kentsel Tasarım...
• Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Polisevi Şube Müdürlüğü...
• Adıyaman Merkez Hükümet Konağı ve İl Özel İdare Hizmet Binası...
• Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi J B Lok 5'inci Katın...
• Yakutiye İlçesi Olgunlaşma Enstitüsü Yeni Bina Onarım İşi İhalesi
• Sinop Merkezde Bulunan Beş Adet Okulun Tasarım Beceri Atölyeleri...
• Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine Çocuk İzlem...
• Bingöl Yedisu İlçesi Kabaoluk Köyü AG-Elektrik Alt Yapı İhale Sonucu
• Osmancık Devlet Hastanesi Yoğum Bakım Tadilatı Yapım İşi İhalesi
• Ardahan Mühendislik Fakültesi Sağlık Bilimleri Laboratuvar...
Mitsubishi Electric, görme engellilere eğitim veren bir okulla birlikte klimalar için deneysel bir uzaktan kumandalı arayüz cihazı geliştirdi. »
İnovasyon ve markalaşma alanında Türkiye’nin en büyük ödül organizasyonlarından biri olan Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri'ne... »
Bu yıl 12’incisi düzenlenen İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları’nda ödüller sahiplerini buldu. 212 bin lira para ödülü dağıtılan yarışmada... »
Geçen yıl toplamda 38 bin 665 yerli endüstriyel tasarım başvurusu yapıldı. İstanbul 15 bin 296 başvuru ile listede birinci sırada yer aldı. »
TPE'ye 2014'te yapılan endüstriyel tasarım başvurularının sayısı 2013'e kıyasla yüzde 2 arttı ve 8 bin 395 oldu. Ancak Artvin, Bingöl, Bitlis,... »
Paşabahçe'nin bu yıl ilk kez düzenlediği ‘Cam Küre Tasarım Yarışması’na başvurular başladı. Son başvuru tarihi 30 Nisan 2015. »
Seramik sektörünün 2014'te iç piyasada inşaat sektöründeki canlılıkla hareketli bir yıl geçirdiğini belirten Türkiye Seramik Federasyonu... »
İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından bu yıl 11.'si düzenlenen İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları ile ilgili... »
GROHE, termostatik bataryalara yönelik yükselen ilgiye cevap olarak, giriş düzeyi termostatik batarya yelpazesini elden geçirdi. Bu yeni... »
Ürün Haberleri » Haftanın Ürünü