Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Yapı Malzemeleri

YAPI MALZEMELERİNİN HAYATIMIZA DOKUNUŞU

Hayatımızı kolaylaştırmak için yıllardan beri günlük yaşantımızda teknoloji ile doğru orantılı olarak ilerleyen yapı malzemeleri sektörü son zamanlarda tasarımsal ve maddi anlamda kullanıcıları daha çok memnun eden ürünler ortaya çıkardılar ve çıkarmaya devam ediyorlar.

...
Buzon BC Serisi Yükselişte

1 tona kadar ağırlık taşıma kapasitesi bulunan aynı zamanda ergonomik bir yapıya da sahip olan bu ürün 11 mm’den 1000 mm’ye kadar yükseklik ayarı verilebilmektedir. Aynı zamanda eğilim toleransı sayesinde eğimli zeminleri de izole edebiliyor. Zararlı güneş ışınları, kimyasallar ve dış etkenlerden doğabilecek tüm zararlara karşı dayanıklı olan BC serisi şu an için Buzon markasının amiral gemisi olarak değerlendiriliyor.

En çok kullandıklarımız

Evimizde işyerimizde hatta sokakta bile sürekli olarak kullandığımız ve kullanmaya çalıştığımız ürünleri içinde barındıran yapı malzemeleri, başta mutfak ve banyo olmak üzere hayatımızın en çok zaman geçirilen yerlerinde bizlere yardımcı oluyor. Yeni tasarım mutfaklar güzel musluklar ve hatta lavabolarımız; her biri yapı alanında üretimde olan malzemelerdir. Geçmişten bu güne kendini sürekli olarak geliştiren bu ürünler artık detayları ve kullanım alanlarının gerektirdiği tasarımları modern çizgiler ile birleştirerek bizlere daha kolay bir yaşamın kapısını aralıyor diyebiliriz. En çok satılan ürünlerden tutun da günlük kurların bu ürünleri nasıl etkilediği ve iş hacminin dağılımına kadar olan tüm yapı sektörü haberlerini yapi.com.tr adresinde bulabilirsiniz. Sizler de fırsatları ürünleri ve doğru bilgiyi doğru zamanda edinebilmek için web sitemizi mutlaka ziyaret edin. Sektör neler yapıyor? Yapı sektöründe olan biten tüm gelişmeleri an be an sizlerle paylaştığımız haber dünyamızda, günlük hayatınızda kullanabileceğiniz pratik bilgilere de yer vermekteyiz. Yeni modeller, en yeni ürünler ve hatta henüz piyasaya çıkmamış ürünlere kadar tüm yapı haberlerini bulabileceğiniz en güvenilir portal yapi.com.tr 'dir. İnşaat ve yapı malzemeleri alanından sürekli güncel haberler ile sizlerleyiz.

Knauf Kuru Yapı Sismik Rehberi

Kentsel Dönüşüm - Knauf Kuru Yapı Sismik Rehberi

Knauf, deprem anında yapıları daha güvenli alanlar haline getirebilmek adına Kuru Yapı Sismik Rehberi'ni hazırladı. »

Ada

Kentsel Dönüşüm - Ada

Günnur Özsoy ve Nevzat Sayın’ın Ada isimli sergisi, Galeri Siyah Beyaz’ın birlikte üretme pratiğinin bir karşılığı olarak hayata geçirdiği sanatçı eşleşmeleri kapsamında 9 Şubat günü sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. »

Sıradaki Şarkı

Kentsel Dönüşüm - Sıradaki Şarkı

Nilüfer Belediyesi, Nermin Er’in “Sıradaki Şarkı” adlı kapsamlı sergisine, Gizem Gedik küratörlüğünde, 13 Ocak Cumartesi itibarıyla Meteor I Balat Kültürevi’nde ev sahipliği yapıyor. »

İnşaat Malzemesi Sanayi Üretimi Ekimde Yüzde 8,7 Arttı

Kentsel Dönüşüm - İnşaat Malzemesi Sanayi Üretimi Ekimde Yüzde 8,7 Arttı

Türkiye'nin inşaat malzemesi sanayi üretimi Ekim 2023'te, önceki yılın aynı ayına göre yüzde 8,7 arttı. »

Knauf, Yeni Yılı “Ticaretin Büyük Ustaları” Buluşmasıyla Karşıladı

Kentsel Dönüşüm - Knauf, Yeni Yılı “Ticaretin Büyük Ustaları”  Buluşmasıyla Karşıladı

Knauf, Antalya’da iş ortakları ile bir araya geldi. 2024 pazarlama & satış stratejilerinin konuşulduğu, aynı zamanda geliştirilen yeni ürünlerin tanıtıldığı Ticaretin Büyük Ustaları Lansman Toplantısı’nda kelimenin tam anlamıyla İşin Ustası Sahaya... »

Türk Ytong, Türkiye’de Kuruluşunun 60. Yılını Kutluyor

Kentsel Dönüşüm - Türk Ytong, Türkiye’de Kuruluşunun 60. Yılını Kutluyor

Türk Ytong, yapı malzemeleri sektöründeki 60. yılını kutluyor. 1963 yılında kurulan ve 1965’te üretime başlayan şirket, bugün 6 fabrikası, 555 çalışanı ve yıllık 2 buçuk milyon metreküp üretim kapasitesiyle Ytong ürünleri üreten ülkeler arasında... »

Bonus Taş Yünü ile İnşaat Maliyetlerini Artırmadan Isı Yalıtımında Yüzde 60’a Varan Tasarruf

Kentsel Dönüşüm - Bonus Taş Yünü ile İnşaat Maliyetlerini Artırmadan Isı Yalıtımında Yüzde 60’a Varan Tasarruf

Yalıtım ihtiyaçlarının tek çözüm noktası Bonus Yalıtım, uzun ömürlü ve yüksek verimli yalıtım ürünü Bonus Taş Yünü’yle ısı yalıtımında yüzde 60’a varan oranda enerji tasarrufu sağlıyor; ekonomik faydasının yanı sıra çevre sürdürülebilirliğine de... »

Deprem Bölgesinde Yapı Malzemelerinde Fahiş Fiyata Katlı Ceza Geliyor

Kentsel Dönüşüm - Deprem Bölgesinde Yapı Malzemelerinde Fahiş Fiyata Katlı Ceza Geliyor

Genel afet bölgesi ilan edilen yerlerde 31 Aralık 2025'e kadar inşaata yönelik yapım işlerinde ve yapı malzemelerinde fahiş fiyat artışı yapanlara katlı idari para cezası verilecek. »

Kenevir Sapından Yapı Malzemesi Üretildi

Kentsel Dönüşüm - Kenevir Sapından Yapı Malzemesi Üretildi

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi'nde, kenevir bitkisinin saplarından, binalarda kullanılmak üzere yapı malzemesi üretildi. »

Türk Ytong’un Yeni Ürünü Ytong 0,08

Kentsel Dönüşüm - Türk Ytong’un Yeni Ürünü Ytong 0,08

Türk Ytong'un yeni ürünü Ytong 0,08; duvar blokları, sağlamlık ve hafifliği benzersiz ısı yalıtım gücü ile birleştirdi. »

CUBOSEAL Su Yalıtım Sistemleri ile Yapılarda Güvenli Çözümler

Kentsel Dönüşüm - CUBOSEAL Su Yalıtım Sistemleri ile Yapılarda Güvenli Çözümler

Yapıda Kusursuz Çözümler mottosuyla yola çıkmış Türkiye’nin yapı malzemeleri üretimi alanında sektörün önemli oyuncularından olan CUBO, CUBOSEAL Su Yalıtım Sistemleri’yle sektöre güvenli çözümler sunuyor. »

Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Sonuçları Açıklandı

Kentsel Dönüşüm - Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Sonuçları Açıklandı

Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi'nde, depremlerin etkisiyle inşaat malzemeleri sanayi faaliyetlerinde meydana gelen sınırlı düşüşe rağmen üretim beklentisinde yüksek bir artış yaşandığı belirtildi. »

Bina İçindeki Uygulamalarda Mutlaka Mekanik Projeye Uyulmalı
Kentsel Dönüşüm - Bina İçindeki Uygulamalarda Mutlaka Mekanik Projeye Uyulmalı

GF Hakan Plastik yetkilileri, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan, on binlerce vatandaşımızın yaşamını yitirdiği, yaralandığı ve göçük altında kaldığı deprem sonrasında medyaya da yansıyan görüntülerden yola çıkarak, dayanıklı binalar yapmak kadar bu... »

Yeryüzü ve Strüktür
Kentsel Dönüşüm - Yeryüzü ve Strüktür

Sibel Kocakaya’nın Mixer’deki ikinci kişisel sergisi “Yeryüzü ve Strüktür” başlığı ile 4 Şubat - 18 Mart 2023 tarihleri arasında ziyaret edilebilir. »

Ytong Ailesi, 52. Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda Bir Araya Geldi
Kentsel Dönüşüm - Ytong Ailesi, 52. Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda Bir Araya Geldi

Türk Ytong 52’nci Yetkili Satıcılar Toplantısı “60 Yıldır Zirvede, Gelecek Bizimle” temasıyla 06-08 Ocak 2023 tarihlerinde Kıbrıs Elexus Otel’de düzenlendi. »

Knauf'tan Kendinden Yayılan Tesviye Şapı Tribon®
Kentsel Dönüşüm - Knauf'tan Kendinden Yayılan Tesviye Şapı Tribon®

Knauf; hızlı, temiz ve kolay uygulanarak düzgün ve pürüzsüz yüzeyler elde etmeyi sağlayan Tribon® tesviye şapı ile yapı profesyonellerinin işini kolaylaştırıyor. »

Türk Ytong, Türkiye’de Kuruluşunun 59. Yılını Kutluyor
Kentsel Dönüşüm - Türk Ytong, Türkiye’de Kuruluşunun 59. Yılını Kutluyor

Türkiye’de 1963 yılından bu yana hizmet sunan Türk Ytong, yapı malzemeleri sektöründeki 59. Yılını kutluyor. 1963 yılında kurulan ve 1965’te üretime başlayan Şirket, bugün 6 fabrikası, 540 çalışanı ve yıllık 2 buçuk milyon metreküp üretim... »

Knauf Türkiye’nin Yeni Pazarlama Direktörü Burcu Tarhan Çataroğlu Oldu
Kentsel Dönüşüm - Knauf Türkiye’nin Yeni Pazarlama Direktörü Burcu Tarhan Çataroğlu Oldu

Yapı malzemeleri sektöründe geniş ürün yelpazesiyle, kurulduğu 1932 yılından bu yana ihtiyaca yönelik çözümler sunan dünyanın en büyük alçı bazlı yapı malzemesi üreticisi Knauf’un Türkiye ofisi Pazarlama Direktörlüğü görevine Burcu Tarhan Çataroğlu... »

Ytong, 40 Milyon Metreküplük Üretime Ulaştı
Kentsel Dönüşüm - Ytong, 40 Milyon Metreküplük Üretime Ulaştı

Türkiye’de 1965 yılından bu yana üretilen Ytong yapı malzemesi miktarı 40 milyon metreküpe ulaştı, 40 milyonuncu palet Türk Ytong’un Dilovası Fabrikası’ndaki banttan törenle indirildi. »

Yapı Sektörünün Zirvesi
Kentsel Dönüşüm - Yapı Sektörünün Zirvesi

İnşaat sektöründe 44 yıldır katma değer yaratan, yeni iş fırsatları sunan ve her sene birbirinden zengin içerikleriyle sektörel bilgi paylaşımına imkân sağlayan, Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 26-29 Nisan tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre... »

QUA Granite’de Üst Düzey Atama
Kentsel Dönüşüm - QUA Granite’de Üst Düzey Atama

QUA Granite’in yeni Satış Direktörü Yasin Erdoğan, Kasım ayı itibarıyla göreve başladı. »

TÜRKİYE İMSAD: “Doğru Malzeme, Doğru Uygulamalar Binaları Güçlü Kılar”
Kentsel Dönüşüm - TÜRKİYE İMSAD: “Doğru Malzeme, Doğru Uygulamalar Binaları Güçlü Kılar”

23 Kasım’da Düzce’de meydana gelen depremin ardından Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, depremin sonuçlarını pek çok açıdan değerlendirdi. »

İnşaat Malzemeleri İhracatının Rekor Kırması Bekleniyor
Kentsel Dönüşüm - İnşaat Malzemeleri İhracatının Rekor Kırması Bekleniyor

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu, inşaat malzemelerinde 2022 ihracatının 35 milyar dolara ulaşmasını beklediklerini söyledi. »

Knauf Heradesign® ile Yaşam Alanlarında Akustik ve Estetik Bir Arada
Kentsel Dönüşüm - Knauf Heradesign® ile Yaşam Alanlarında Akustik ve Estetik Bir Arada

Knauf, ekolojik dengeye duyarlı yüksek kaliteli hammaddeler ve yenilikçi üretim teknolojilerini kullanarak hazırladığı Heradesign® sistemleri ile ofislerden eğitim kurumlarına, kültür merkezlerinden havaalanlarına kadar insan yoğunluğunun olduğu tüm... »

Kale’den Banyo Tasarım Uygulaması: Kale Core
Kentsel Dönüşüm - Kale’den Banyo Tasarım Uygulaması:  Kale Core

Kaleseramik, müşteri deneyimini kusursuz hale getirecek yeniliklerine Türkiye’nin ilk banyo tasarım uygulaması Kale Core platformunu ekledi. Artırılmış Gerçeklik teknolojisi ile ürünleri canlı deneyimleme fırsatı sunan Kale Core ile tüketiciler,... »

REKLAM VERİN

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!