Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

10. REHVA Dünya Kongresi; "Clima 2010, Binalarda Sürdürülebilir Enerji Kullanımı"

"REHVA Dünya Kongresi"nin onuncusu "Clima 2010; Binalarda Sürdürülebilir Enerji Kullanımı" başlığıyla bu yıl Antalya'da gerçekleştiriliyor. REHVA adına Türk Tesisat Mühendisleri Derneği tarafından düzenlenen etkinlik teknik uygulamalar ve çözümler üzerine bilim adamlarının, danışmanların, mühendislerin, mimarların, müteahhitlerin, yöneticilerin,

yapi.com.tr

Toplantılar

10. REHVA Dünya Kongresi; "Clima 2010, Binalarda Sürdürülebilir Enerji Kullanımı"
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 9 Mayıs 2010
BİTİŞ TARİHİ: 12 Mayıs 2010
YER: WOW Hotels - Topkapı Palace, Antalya
DÜZENLEYEN: REHVA adına Türk Tesisat Mühendisleri Derneği
DİĞER BİLGİLER: T: (212) 292 88 08
+ Ajandama Ekle

STRONG>"REHVA Dünya Kongresi"nin onuncusu “Clima 2010; Binalarda Sürdürülebilir Enerji Kullanımı / Sustainable Energy Use in Buildings” başlığıyla bu yıl Antalya’da gerçekleştiriliyor. REHVA (Federation of European Heating and Air-conditioning Association / Avrupa Isıtma ve Klima Dernekleri Federasyonu) adına Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD) tarafından düzenlenen etkinlik teknik uygulamalar ve çözümler üzerine bilim adamlarının, danışmanların, mühendislerin, mimarların, müteahhitlerin, yöneticilerin, bina sahiplerinin ve konu üzerine politika üretenlerin bilgi ve deneyim alışverişi yapılabileceği bir platform oluşturmayı amaçlıyor.

Dilinin İngilizce olacağı kongrenin konu başlıkları “Sürdürülebilir Enerji Sistemleri”, “Sürdürülebilir Binalar – Düşük Exerjili Binalar”, “ Binaların Enerji Performansları”, “Yüksek Performans ve Yeşil Binalar”, “Enerji Verimli Isıtma ve Soğutma Sistemleri”, “Etiketleme ve Bina Değerlendirme”, “HVAC Sistemleri”, “HVAC Sistem Tasarımı ve Performansı”, “HVAC Sistemlerinin Bakımı ve İşletimi”, “Atık Sistemleri”, “Büyük Binalarda HVAC Sistemleri”, “Bölgesel Soğutma ve Isıtma”, “Kapalı Çevre, Sağlık ve Verimlilik”, “Doğal ve Melez Vantilasyon Sistemleri”, “Mimari Tasarımın Entegrasyonu”, “İnşaat Sanayi”, “İnşaat Hizmetleri”, “Tarihi Koruma ve Tarihi Binaların Yenilenmesi”, “ICT ve Zeki Binalar” ve “Aydınlatma” şeklinde sıralanıyor.

Pek çok bildiri sunumun yanı sıra kongre kapsamında davetli konuşmacıların sunumlarına da yer verilecek. Kongrede konuşacak konuşmacılar arasında Belçika’dan Martin Dieryckx, Çin Tsinghua Üniversitesi’nden Yi Jiang, Finlandiya Helsinki Teknoloji Üniversitesi’nden Jarek Kurnitski, Fransa La Rochelle Üniversitesi’nden Francis Allard, Almanya Aachen Üniversitesi’nden Dirk Mueller, Japonya Tohoku Üniversitesi’nden Hiroshi Yoshino, Hollanda Eidhoven Üniversitesi’nden Jan Hensen, Porketiz Porto Üniversitesi’nden Eduardo B. Maldonado, ABD Penn Eyalet Üniversitesi’nden  William P. Bahnfleth ve ABD’den özel danışman Kent W. Peterson yer alıyor. Etkinliğin tematik sunumları ise Avusturya Graz Teknoloji Üniversitesi’nden Brian Cody, Almanya Stuttgart Üniversitesi’nden Micheal Schmidt ve Rusya Moskova Mimarlık Enstitüsü’nden Yuri Tabunschikov tarafından yapılacak.

Ayrıca kongre boyunca kısa süreli atölye çalışmaları da gerçekleştirilecek. Atölye çalışmalarının detaylarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Kongre süresince düzenlenecek olan günlük gezilere katılınabileceği gibi, etkinliğin öncesinde ya da sonrasında Türkiye’nin çeşitli yerlerine gerçekleştirilecek gezilere de katılınabileceği gelen bilgiler arasında.

Kongrenin programına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

REHVA Dünya Kongresi 1975 yılında Milan’da, 1980 yılında Budapeşte’de, 1985 yılında Kopenhag’da, 1989 yılında Saraybosna’da, 1993 yılında Londra’da, 1997 yılında Brüksel’de, 2001 Napoli’de, 2005 yılında Lozan’da ve 2007 yılında Helsinki’de düzenlenmişti.


TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/10-rehva-dunya-kongresi-clima-2010-binalarda-surdurulebilir-enerji-kullanimi_77441.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!