Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

33. Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD 2010 İstanbul Fuarı

Türk yapı sektörünün uluslararası buluşma noktası haline gelen Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD Fuarları 2010 yılında da İstanbul, Ankara ve İzmir'de sektöre ilişkin tüm yenilikleri takipçileriyle buluşturmaya devam edecek. Her geçen gün büyüyen ve gelişen Türk yapı pazarına ulaşmanın en etkili yolu olan Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD Fuarları'nın

yapi.com.tr

Fuarlar

33. Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD 2010 İstanbul Fuarı
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 5 Mayıs 2010
BİTİŞ TARİHİ: 9 Mayıs 2010
YER: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Beylikdüzü, İstanbul
DÜZENLEYEN: Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)
DİĞER BİLGİLER: T: (212) 266 70 70
+ Ajandama Ekle

ürk yapı sektörünün uluslararası buluşma noktası haline gelen Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD Fuarları 2010 yılında da İstanbul, Ankara ve İzmir’de sektöre ilişkin tüm yenilikleri takipçileriyle buluşturmaya devam edecek.

Her geçen gün büyüyen ve gelişen Türk yapı pazarına ulaşmanın en etkili yolu olan Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD Fuarları’nın ilki olan Yapı İstanbul Fuarı 2010 yılında da 60.000 m2 alanda, üretim alanlarına göre gruplanmış 10 ayrı salon ve açık alanda gerçekleştirilecek.

Yerli ve yabancı yapı profesyonellerinden büyük ilgi gören fuarı 2010 yılında, 110.000 yapı profesyonelinin ziyaret etmesi hedefleniyor. Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD İstanbul Fuarı’nı geçen yıl, 101 bin 041 kişi ziyaret etmişti.

33 yıldır Türk inşaat sektörünün uluslararası anlamda gelişmesine katkıda bulunan Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD İstanbul Fuarı, 2009 yılında, 11 yabancı ülkeden 100’ün üzerinde kurum ve kuruluş temsilcisinin katılımı ile "Türk Yapı Sektörünün En Büyük Fuarı" olma niteliğini sürdürüyor. Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD İstanbul Fuarı ayrıca Ortadoğu, Kafkas ve Balkan Bölgesi’nin en büyük sergileme alanı, katılımcı ve ziyaretçisine sahip bulunuyor.

Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD 2010 Fuarları

Her yıl büyüyerek katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırmayı başaran, Türk yapı sektörünün üç temel taşı, Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD Fuarları; üretici firmalara, meslek odalarına, üniversitelerin mimarlık, mühendislik ve güzel sanatlar bölümlerine, derneklere, kamu kuruluşlarına ve sektör yayınlarına da ev sahipliği yapıyor. YAPI/TURKEYBUILD Fuarları 2010 yılında, Yapı sektörünün uluslararası alandaki en büyük buluşması olarak İstanbul’da 33. kez, Anadolu’nun en büyük sektörel buluşması olarak Ankara’da 22. kez ve 16. kez Ege Bölgesi’nin kalbi İzmir’de gerçekleştirilecek. Fuarlar, bu yıl da, düzenleyeceği konferans, seminer, sergi vb. etkinlik programları ile yapı dünyasına ışık tutmaya devam edecek.

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından her yıl düzenlenen Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD Fuarları yerli yabancı, yapı sektörüne yön veren tüm firmaları 33 yıldır bir araya getiriyor. İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilen fuarlar, sektördeki yenilikleri yatırımcı kuruluşların ayağına götürürken, yapı sektöründeki üreticiler ile yapı profesyonelleri arasında önemli bir platform oluşturuyor, köprü görevi görüyor. YEM, yapı sektöründeki 40 yılı aşkın profesyonel deneyimiyle Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD 2010 Fuarları’nda bu yıl da en yeni ürün, teknoloji ve hizmetleri bir araya getirmeye devam edecek. Yapı sektörüne dair her türlü malzemenin sergilendiği Yapı Fuarları’nda, son yıllarda öne çıkan ince yapı ve dekorasyon malzemeleri 2010 yılında da önemli bir yer tutacak.
Yapı-Endüstri Merkezi bu yıl ayrıca sürdürülebilirlik sektöründe faaliyet gösteren bütün çözüm sağlayıcıları ve çözüm arayanları EKODÜNYA Fuar ve Kongresi’nde bir araya getirecek.

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Yapı-Endüstri Merkezi
Yapı-Endüstri Merkezi, yapı malzemesi ve teknolojisi alanında çalışan bir bilgi merkezidir. 1968’den beri yapı sektöründe mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan profesyonel yöneticiler, mimarlar, mühendisler, müteahhitler ve yapı malzemesi kullanıcısı tüm kesimlere hizmet vermektedir. Yapı Bilgi Merkezi, YEM Yayın ile yayınladığı sektörel yayınları, YEM Kitabevi, yapı malzemeleri ve teknolojilerinin sergilendiği YAPI Fuarları, yıl bütününe yayılan çeşitli organizasyonları,  2001’ den bu yana hizmet veren kapsamlı ve uzmanlaşmış portalı www.yapi.com.tr, mimarlık ve tasarım yayın platformu mimarizm.com, sanal ortamdaki mimarlık müzesi mimarlikmuzesi.org ile sektörün temel taşlarından birini oluşturmaktadır.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/33-uluslararasi-yapi-turkeybuild-2010-istanbul-fuari_74841.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!