Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

''2013'e Kadar Ege Bölgesi'nde Pazar Payımızı Yüzde 15'e Çıkarmayı Hedefliyoruz''

Ferroli Türkiye Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Müdürü Çetin Çakmakçı, Ferroli'nin 2013'e kadar Ege Bölgesi'ndeki pazar payını yüzde 15'e çıkarmayı hedeflediğini söyledi.

yapi.com.tr / AA



Ferroli Türkiye Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Müdürü Çetin Çakmakçı, Hilton Oteli'nde düzenlediği basın toplantısında, dünyada 60 yılı aşan Türkiye'de ise 25 yıla yaklaşan bir deneyimi olan Ferroli'nin 2007 yılında İzmir'de kurduğu Ege Bölge Müdürlüğü'nün hızla büyüdüğünü anlattı.

Türkiye satışlarının 2007'de yüzde 4'ünü gerçekleştiren Ege Bölge Müdürlüğü'nün 2010 yılında Ferroli Türkiye cirosunun yüzde 10'unu gerçekleştirdiğini belirten Çakmakçı, ''2013'e kadar Ege Bölgesi'nde pazar payımızı yüzde 15'e çıkarmayı hedefliyoruz'' dedi.

Isıtma grubu ürünlerde İzmir ve Ege Bölgesi'nde yüzde 17'ye varan ilave tasarruf sağlayan yoğuşmalı ürün gruplarına artan bir ilginin olduğuna dikkat çeken Çakmakçı, 2007-2009 yılları arasındaki satışlarda tüketicilerin yüzde 20 yoğuşmalı yüzde 80 konvansiyonel ürün tercihinde bulunduğunu, bu rakamın Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu dile getirdi.

Çakmakçı şöyle konuştu:

''2010 yılı sonunda Ege Bölgesi satışlarımızın içinde yoğuşmalı ürünler toplam bölge satışlarının neredeyse yüzde 50'sine ulaşmış durumda. 2011'de bu rakamın daha da yukarılara çıkacağına inanıyorum. Ege tüketicisi çok bilinçli, sorgulamayı ve araştırmayı oldukça seviyor.

Yaklaşık 250 milyon TL olduğu öngörülen Ege ısıtma pazarında şu anda yüzde 10 pazar payına ulaştık. Şu anda İzmir'de satın almada kolaylık sağlayacak kampanyalar düzenlemeye başladık. Kombilerimizde 5 yıl garantiyle satışa sunuyoruz. Ege Bölgesi'ne yönelik özel çalışmalarımız önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Pazar hedeflerimize kısa vadede ulaşacağımıza inanıyorum.''

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/2013e-kadar-ege-bolgesinde-pazar-payimizi-yuzde-15e-cikarmayi-hedefliyoruz_89154.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!