Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bernabeu'yu Genişletme Projesi Çevrecilere Takıldı

Real Madrid'in Santiago Bernabeu Stadı'nı genişletme projesi, çevreci bir örgütün başvurusu üzerine mahkeme tarafından geçici olarak durduruldu.

yapi.com.tr
Bernabeu'yu Genişletme Projesi Çevrecilere Takıldı

Real Madrid'in maçlarını oynadığı dünyanın en büyük statlarından Santiago Bernabeu'yu genişletme projesi, mahkeme tarafından geçici olarak durduruldu.
      
Madrid Adalet Yüksek Mahkemesi'ne projenin durdurulması adına başvuruda bulunan Ecologistas adlı çevre örgütü tarafından yapılan açıklamada, mahkemenin aldığı kararda, Real Madrid Kulübü'nün Madrid Belediyesi'nden kamusal yardım aldığı iddialarına ilişkin Avrupa Birliği Komisyonu tarafından yürütülen soruşturmanın Bernabeu Stadı'nın genişletilme projesini de kapsadığı ve bu nedenle soruşturma tamamlanana kadar projenin geçici olarak durdurulduğu ifade edildi.
      
NTV Spor'un haberine göre Madrid Belediyesi ile Real Madrid Kulübü arasında 1991'de imzalanan anlaşmaya atıfta bulunan Ecologistas örgütü, İspanyol kulübünü söz konusu anlaşmanın koşullarını tam olarak yerine getirmemek ve stat genişletme projesi kapsamında yeşil alana alışveriş merkezi inşa etmeye çalışmakla suçluyor.
      
Santiago Bernabeu Stadı'nın genişletilmesi için 400 milyon avro harcanması planlanan projenin yıl sonuna doğru başlaması ve 2017'de tamamlanması öngörülüyordu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bernabeuyu-genisletme-projesi-cevrecilere-takildi_123071.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!