Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Grand Slam Properties'in İlk Projesi Çekmeköy Taşdelen'e

Grand Slam Properties, 1+1’den, 3+1’e kadar 9 tipte 74 daireden oluşan prestij projesinde, Avrupa’nın yüksek kalitedeki konut standartlarını yansıtıyor. Projenin pazarlama ve satışını üstlenen RE/MAX Armoni Ofisi, lüks konutlardan ilk 10’u için, müşterilerini 'tanıtım fiyatı' avantajından yararlandırıyor.

yapi.com.tr
Grand Slam Properties'in İlk Projesi Çekmeköy Taşdelen'e

Hollanda’nın ünlü yatırımcıları tarafından kurulan Grand Slam Properties, ilk konut projesi inşaatını İstanbul’da Çekmeköy Taşdelen’de gerçekleştiriyor. Şirket, adını ortakları arasında yer alan şampiyon tenisçi Paul Haarhuis’in kazandığı 4 tenis açık turnuvasının ortak adı olan Grand Slam’dan alıyor. Grand Slam Properties, 1+1’den, 3+1’e kadar 9 tipte 74 daireden oluşan prestij projesinde, Avrupa’nın yüksek kalitedeki konut standartlarını yansıtıyor. Projenin pazarlama ve satışını üstlenen RE/MAX Armoni Ofisi, lüks konutlardan ilk 10’u için, müşterilerini 'tanıtım fiyatı' avantajından yararlandırıyor.
 
Çekmeköy Taşdelen’de 4 bin 760 metrekarelik arazi üzerinde, 7 katlı 3 bloktan oluşan Grand Slam Properties Konutları projesinde, 99 metrekareden 330 metrekareye kadar, 1+1, 2+1 ve 3+1, geniş ve lüks daire seçenekleri yer alıyor. Projede her dairenin tüm odaları havuza bakarken, kiriş ayrıntısı görünmeyen oda dizaynı, ileri mühendislik ve modern mimari yaklaşımı ortaya koyan özelliklerden biri olarak göze çarpıyor. Pazarlama ve satışı RE/MAX Armoni tarafından yürütülen projede daire fiyatları, 168 bin lira ile 480 bin lira arasında değişiyor. Projenin Haziran ayı başından itibaren başlayan satışlarında, ilk 10 daire ile sınırlı olmak üzere, metrekare fiyatlarında 2 bin 200 lira yerine, bin 630 liralık özel fiyat avantajı uygulanıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/grand-slam-propertiesin-ilk-projesi-cekmekoy-tasdelene_87996.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!