Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Lazzoni Florya Mağazası Açıldı

Yurt içi ve yurt dışındaki mağazalarının sayısını arttıran Lazzoni Mobilya, 26 mağazaya ulaştı. Firmanın 8 katlı, en büyük Florya Showroom’u, resmi açılışını 21 Ekim Perşembe günü yaptı. Mağazanın açılış kurdelesini İstanbul Valisi Yardımcısı Ali Bakoğlu, Lazzoni Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kababulut, Başkan Yardımcısı Neriman Aksoy, Lazzoni

yapi.com.tr
Lazzoni Florya Mağazası Açıldı

Yurt içi ve yurt dışındaki mağazalarının sayısını arttıran Lazzoni Mobilya, 26 mağazaya ulaştı. Firmanın 8 katlı, en büyük Florya Showroom’u, resmi açılışını 21 Ekim Perşembe günü yaptı. Mağazanın açılış kurdelesini İstanbul Valisi Yardımcısı Ali Bakoğlu, Lazzoni Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kababulut, Başkan Yardımcısı Neriman Aksoy, Lazzoni Genel Müdürü Aykut Coşkan birlikte kesti.

Beşyol E5 üzerinde bulunan Lazzoni Florya mağazası, markanın İstanbul’daki yedinci adresi oluyor. Sekiz kat üzerine kurulu ve toplam 4 bin 100 m²’lik bir alana sahip olan dev mağaza, Türkiye’deki en büyük Lazzoni showroom’u olma niteliğini taşıyor.

Lazzoni yetkililerinin hazır bulunduğu açılışta, koleksiyonun en yeni ürünlerinden biri olan LED TV’li Marman isimli gardırobun lansmanı da yapıldı. Çok sayıda davetlinin yer aldığı açılış kokteyline katılanlar, Latin müziği dinletisi eşliğinde keyifli dakikalar yaşadı.

Florya mağazasında, Lazzoni Mobilya’nın ürün yelpazesi içinde yer alan oturma gruplarından yatak odalarına, yemek odalarından duvar ünitelerine ve aksesuarlara kadar tüm ürünleri yer alıyor. Mağazadaki parlak, lakeli ve klasik tarza sahip ürünler ise Lazzoni’nin yeni markası Onni etiketini taşıyor. Lazzoni Florya Mağazası’nda dünyaca ünlü İtalyan markası Nicoletti Home’un koltukları da mobilyada kaliteyi arayanların hizmetine sunuluyor. Özellikle deri koltukları ile uluslararası üne sahip Nicoletti Home’un 2010 koleksiyonundaki en şık koltuklar, 70 ülke ile aynı anda Florya mağazasında müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Lazzoni Mobilya'nın yurt dışında Senegal, Newyork ve KKTC’de mağazaları bulunuyor.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/lazzoni-florya-magazasi-acildi_83377.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!