Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Realty World, Girişimcileri İş Ortaklığına Davet Ediyor

Reality World, ‘iş ortağı’ olarak adlandırdığı franchise ofislerini birlikte kazanmaya davet ediyor. Bu yıl başlattığı büyüme atağıyla Türkiye’de 123 franchise ofise ulaşan Realty World, yeni iş ortaklıklarıyla yabancı emlak danışmanlık firmaları arasında sektör liderliğini hedefliyor.

yapi.com.tr
Realty World, Girişimcileri İş Ortaklığına Davet Ediyor

Türkiye’de 2005 yılında faaliyete başlayan Realty World, Garanti Koza Grubu bünyesine geçtiği 2007 yılından itibaren başlattığı hızlı büyümesini sürdürüyor. Şu anda 123 franchise ofisi ve 900’ü aşkın emlak danışmanı ile hizmet veren Realty World, gelecek yıl Türkiye’nin ikinci büyük, 2013 yılında ise sektörün lider yabancı emlak danışmanlık firması olmayı hedefliyor.

Kazan-kazan modeli

İş ortağı adaylarından 15 bin ile 20 bin dolar arasında franchise bedeli talep eden Realty World, ‘kazan-kazan’ modeli ile gelişimleri için de destek veriyor. Realty World ayrıca, sistem içinde binlerce aktif işlem barındırıyor. Kayıtlı emlakçılar arasında markalı emlak danışmanlığı firmalarının yüzde 15’i bulmadığını belirten Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, marka olmanın kurumsal bir yapı, kurumiçi eğitimler, ulusal tanıtım gibi iş ortağının ilerlemesine olanak sağlayan çok önemli bir takım imkânları barındırdığını ifade etti. Baygan ayrıca, tüm franchise emlak ofisleri için ve sistemi direkt kontrol eden bir genel müdürlüğün önemini vurguladı.

Sektörde uzmanlaşma giderek daha önemli hale geliyor

Mustafa Baygan, gayrimenkulde uzmanlaşmanın önemine dikkat çekti. Baygan, “Sektörde uzmanlaşma hem franchise hem de alıcı açısından çok faydalı. İnsanların algısında oluşan ‘kötü emlakçı’ yerine kurumsal yapıda bir emlak danışmanlığı hizmeti önem taşıyor. Birçok üniversite gayrimenkul eğitimi veren bölümler açıyor. Artık alıcı da sektörde bilgi sahibi danışmanları tercih ediyor. Özellikle fiyat analizi konusunda uzman gayrimenkul danışmanlığı firmaları, giderek daha önemli hale geliyor” dedi.

Türkiye’yi de analizler çerçevesinde gayrimenkul alanında çok hareketli bir ülke olarak tanımlayan Baygan, “Türkiye’de gayrimenkul çok daha önem kazanacak. Birbiri ardına inşaat yatırımları yapılıyor. Bankalararası ciddi rekabet, 30 yıllık kronik enflasyonun denetim altına alınması, yükselen nüfus artışı, nüfusun yüzde 60’nın 29 yaş altında olması, evin kutsal olması ve her zaman ilk yatırım aracı olması ve yeni konut projelerinin piyasayı canlandırması piyasadaki hareketliliğin ana unsurları olarak dikkat çekiyor. Bu sayede emlak danışmanlarına çok daha fazla iş düşecek” şeklinde konuştu.

Türkiye’deki gayrimenkul danışmanlığı ve brokerlık sisteminin, ABD, İngiltere, Singapur gibi ülkeler ile kıyaslandığında gelişimine yeni başladığını ifade eden Baygan, yasal düzenlemeler tamamlandığında Türkiye’de emlak danışmanlığı ve gayrimenkul aracılık hizmetlerinin ciddi potansiyele sahip olduğunu ve Realty World olarak bu çalışmaların bir an evvel tamamlanmasını beklediklerini dile getirdi.

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/realty-world-girisimcileri-is-ortakligina-davet-ediyor_89185.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!