Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ucuz Konut Yapacağız

Yıllardır aynı çizgi üzerinde sıkışan Ankara gayrimenkul piyasasının artık tıkandığını belirten Barışkent Gayrimenkul Yönetim kurulu Başkanı Barış Aydın, “Gayrimenkul yatırımları artık Kırıkkale'ye doğru genişlemeye başladı” dedi.

Hürriyet Ankara
Ucuz Konut Yapacağız

Yıllardır aynı çizgi üzerinde sıkışan Ankara gayrimenkul piyasasının artık tıkandığını belirten Barışkent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, “Gayrimenkul yatırımları artık Kırıkkale'ye doğru genişlemeye başladı” dedi.

Birbiri ardına yapılan dev gayrimenkul projelerinin, bölgenin değerini hızla arttırdığını anlatan Aydın, şunları söyledi:

Terse göç başlar

“Yeni yolun açılmasıyla birlikte bölgeye yatırım yapmak daha cazip hale geldi. Ucuz arsalar sayesinde vatandaş çok düşük fiyatla konut sahibi olacak. Ankara artık ters göç yaşayacak. Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesine bağlı Irmak Kasabası Kızılırmak kıyılarına, 9 bin 600 konutluk Irmak Kent kuruyoruz. Irmak Kasabası'nda kullanıma kapanan eski karayolunun üzerindeki 350 dönümlük araziye yapılması planlanan konutların imar yolları açılmaya başlandı. Bölgedeki ucuz arsa fiyatları sayesinde Ankaralılar, mevcut konut fiyatlarının üçte biri oranında fiyatlarla konut sahibi olacak. TOKİ'den daha ucuza lüks konut yapacağız.

350 dönüm arazi

İmar ve proje çalışmalarına başladığımız 350 dönümlük araziyi aldık. Bu projemizde 27 bin insanımızı istihdam edeceğimizi düşünüyoruz. Projenin içerisinde alışveriş merkezleri, yaşlılara yönelik geriati merkezi, kendi içinde ulaşımı sağlayabilecek teleferik sistemi yapmayı planlıyoruz.Ankara'nın gayrimenkuldeki tercihi her zaman Çankaya'dan Gölbaşı'na oradan da Temelli'ye doğru uzanan aks üzerinde olmuştu. Ancak Temellide bu aks tıkandı. Kentin büyümesi bu yönde durdu. Bu aksa bir alternatif oluşmamıştı.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/ucuz-konut-yapacagiz-_79549.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!