Masdaf’ta Pazarlama Müdürlüğü görevine Nihan Göksal getirildi. Nihan Göksal, Masdaf’ın yurt içi ve yurt dışı pazarlama ve iletişim faaliyetlerinden sorumlu olacak.
Tarsus-Kazanlı Sahil Projesi'nde 2 parseli bulunan Nihat Özdemir'e ait Limak Holding, yaklaşık 120 milyon dolarlık yatırım için proje hazırlıklarını sürdürürken, tüm planlarını Ortadoğulu turistlere yönelik yapıyor.
Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde konuşan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, ''Türkiye'de kimse moralini bozmasın; yatırımlarımıza devam edelim. Enerjide daha alınacak çok yolun olduğuna inanıyorum. Enerjiyi eninde sonunda biz üreteceğiz'' dedi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün davetlisi olarak Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Nijerya Cumhurbaşkanı Goodluck Ebele Jonathan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Nijerya'da da konut yapmasını istedi.
TOKİ'yi, geçen hafta da, Nijerya Federal Kamu Hizmetleri Genel Sekreteri Simon Onwe Ogamdi ile Gine Konut Bakanı Koutoub Moustapha Sano ziyaret etti. Afrika'nın petrol zengini ülkelerinden Nijerya'nın Cumhurbaşkanı Goodluck Ebele Jonathan, Şubat ayı başında yaptığı ziyarette TOKİ'ye işbirliği teklifinde bulunurken, geçen hafta ziyaret eden Nijerya
Nijerya'da bir petrol boru hattında büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın, insanların yaşadığı bölgeye yakın bir alanda gerçekleştiği duyuruldu.
Nijerya’nın Lagos kentinde inşaat halindeki 21 katlı bina çöktü.
Nijerya'da altın madeninde göçük meydana geldi. 50'ye yakın işçinin enkaz altında bulunduğu tahmin ediliyor.