KELİME:

TARİH SEÇ:

HARF SEÇ:

Listele
S
Sason'da Heyelan, 25 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

Batman’ın Sason ilçesine bağlı Derince grup köy yolunda heyelan meydana geldi.

Satacak Yer Kalmadı, Sıra Tarım Alanlarına Geldi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla’nın üç farklı ilçesinde devlet arazilerini 24 ay taksitle satışa çıkardı.

Satala Antik Kenti'nde 2 Bin Yıllık İzlere Rastlandı

Bartın Üniversitesi Arkeoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Şahin Yıldırım, "Tiyatro maskları, kandiller ve yine çeşitli mimari kabartmalar bakımından çok zengin bir kazı sezonu geçirdik." dedi.

Satala Antik Kenti'nde Bin 500 Yıllık Zırh Bulundu

Satala Antik Kentinde yapılan kazılarda Anadolu’da ilk kez geç dönem Roma İmparatorluğu askerine ait bin 500 yıllık demir zırh bulundu.

Satala Antik Kenti'ndeki Kazıda Çok Kollu Şamdan Bulundu

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesindeki Satala Antik Kenti'nde yapılan kazılarda çok sayıda kılıç ve mızrak kalıntısının yanı sıra çok kollu büyük şamdan ortaya çıkartıldı.

Satala Antik Kenti'ndeki Kazıda Tarih Gün Yüzüne Çıkıyor

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde Roma döneminde askeri karargah olarak kullanılan Satala Antik Kenti'nde kazı çalışmaları devam ediyor.

Satamadı, Kiralıyor

AKP Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’in hazırladığı yasa tasarısıyla müsadere ile alınan Orman Genel Müdürlüğü’ne geçen alanların içerisinde bulunan fabrika ve benzeri gibi alanların kiraya verilmesi öngörülüyor. Mevcut durum; sadece bu alanların ormancılık faaliyetlerine olanak tanıyor. Ancak öneriyle; bu alanlar sadece orman faaliyetlerinde

Satamıyorlar Ama İnşaat Ruhsatı Alan Alana!

Satışlarda yaşanan büyük düşüşlere karşın, yapı ruhsatı verilen yapıların yüzölçümü yılın ilk üç ayında yüzde 89.1 artarken, yapıların toplam değerlerinde yüzde 110'luk artış gerçekleşti .