2008'in Kasım ayında Türkiye'de de satışa çıkan devremülkler için şimdiden 400 Türk başvuruda bulundu. Fiyatlar 10 bin dolardan başlıyor, yüzde 20'si peşin ödeniyor, kalanına 30 ay taksit yapılıyor. 25 sene boyunca sizin olan devremülklerde her sene 7 gün kalma hakkınız var. Fiyatlar seçilen sezona ve odanın manzarasına göre değişiyor.
Kabil Uluslararası Havaalanı'nın onarım ve yeniden yapılandırılma ihalesini, 3 Türk şirketinin oluşturduğu konsorsiyum kazandı. ISAF ve Afg
Buradaki uzun savaşta birçok iniş çıkış yaşandı, ama ülkenin asansörleri için aynı şey söylenemez. Daha doğrusu, yakın zamana kadar öyleydi. Dünyada asansör bakımından bu kadar zayıf bir başkent herhalde zor bulunur. İki-üç katlı yapılarda zaten hiç olmayan bu kolaylığa beş katlı ve daha yüksek binalarda bile seyrek rastlanıyor. Rastladığınızda da
BREZİLYA bugün "yerliler günü" nü kutluyor ama Amazon Ormanları'ndaki yeni bir baraj dalgası yerli kabilelerinin hayatlarını tehdit ediyor. Birçok kabilenin topraklarından geçen Juruena Nehri üzerinde 11 baraj inşa edilmesi planlanıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bazı bakanlıklara yaptığı atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.
Kabinenin açıklanarak netleşmesinin ardından, bu kez de gözler, özellikle ekonomiye yön veren bağımsız kuruluş ve üst kurumlara çevrildi. Bu çerçevede Merkez Bankası’nın, gelecek yıl atama heyecanı yaşayacak.
TV'deki kablolardan kurtulmanın zamanı geldi. Wireless bir kutu sayesinde kablo derdi bitiyor. Yeni nesil LCD ya da plazma TV'ler mükemmel görüntü ya da şık bir tasarım sunuyor olabilir. Ama işin tadı, DVD oynatıcı, uydu alıcı, oyun konsolu, ses bağlantıları ve benzeri cihazların her birini ayrı kablolarla ayrı girişlere bağlamanız gerektiğinde
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Türk Standardları Enstitüsü ile Kablo ve İzoleli İletken Sanayicileri Derneği arasında Ankara'da “Kablo Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri” konulu bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, kablo sektörünün problemleri ve sektördeki haksız rekabetin boyutları tartışıldı.