Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Doka Yeni Binasında

Dünyanın en prestijli inşaat projelerine çözüm ortağı olarak imza atan Avusturya şirketi Doka Kalıp, bölgesindeki ülkelere açılmak için yeni üs olarak Türkiye’yi seçti. Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 17 bin metrekarelik alanda yerleşimini tamamlayan Doka Kalıp, yurtiçi ve bölge ülkelerindeki operasyonlarını buradan yönetecek.

yapi.com.tr
Doka Yeni Binasında

ünyanın en prestijli inşaat projelerine çözüm ortağı olarak imza atan Avusturya şirketi Doka Kalıp, bölgesindeki ülkelere açılmak için yeni üs olarak Türkiye’yi seçti. Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 17 bin metrekarelik alanda yerleşimini tamamlayan Doka Kalıp, yurtiçi ve bölge ülkelerindeki operasyonlarını buradan yönetecek. 1868 yılında Avusturya’da ahşap işleme atölyesi olarak kurulan Doka, 1958 yılından bu yana Doka Kalıp adı altında 64 ülkede 5 bin 500 çalışanıyla hizmet veriyor.

Doka Kalıp İskele Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Suavi Gürel, Türkiye yerleşimlerini tamamladıklarını ve sektörde kalıcı olmak istediklerini belirtiyor. Doka Genel Müdürü Gürel, 17 bin metrekarelik alanda bulunan bina ve depolama alanlarının bu yıl hizmete girdiğini söyleyerek “Doka’nın ana felsefesi inşaat projelerinin zamanında, sorunsuz, verimli ve güvenli olarak bitirilmesini sağlamaktır. Doka tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de bu felsefeyi amaç edinmiştir. Doka Türkiye olarak Karkamış, Birecik, Borçka ve Muratlı Barajları ile Ermenek Elektrik Santrali’nin yapımında başarıyla yer alındı.  Marmaray Tüp Geçidi ve Gülburnu Viyadüğü’nün yapımı devam etmektedir. Bunun gibi tüm dünyada binlerce projede Doka imzası vardır” dedi. Doka Kalıp’ın yeni yerleşim merkezinde 798 metrekarelik idari bina, 883 metrekarelik kapalı stok alanı ve 833 metrekarelik kapalı bakım, onarım ve imalat alanı bulunuyor. 16’sı idari olmak üzere 30 kişilik bir ekiple hizmet veren Doka Kalıp’ın ürün gamında; kolon ve perde kalıbı, döşeme kalıbı, tek taraflı perde kalıbı, tırmanır kalıp, yüksek döşeme kalıbı ile çalışma ve emniyet platformları bulunuyor.

Aralarında bugüne kadar yapılmış en yüksek yapı rekorunu eline geçiren Burj Dubai, Türkiye’nin en büyük projelerinden olan Marmaray Tüp Geçit ve 2010 yılında Güney Afrika’da düzenlenecek Dünya Futbol Şampiyonası için inşa edilen Green Point Stadyumu gibi binlerce projenin tercih edilen kalıp markası olan Doka , Avusturya Amstetten’de 350 bin,  St. Martin’de 250 bin metrekarelik alanda üretim gerçekleştiriyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/doka-yeni-binasinda_62977.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!