Filli Boya Capawood Ahşap Serisi Ürünleri



Laboratuvar şartlarında ve gerçek iklim koşullarında dayanıklı sonuçları veren CapaWood Ahşap Serisi ürünleri, yaşam alanlarının önemli bir bölümünü oluşturan ahşap yüzeyler için zengin bir ürün yelpazesi sunuyor.

Ahşabın yıpranmasını hızlandıran etkiler dikkate alındığında ahşabın seçimi ve doğru konstrüksiyon kadar, uygun ürünler kullanılarak doğru uygulamayla korunması da büyük önem taşıyor. İleri teknoloji ile üretilen özel UV filtreleri, üstün nefes alma ve su itme özellikleriyle ahşap yüzeylerini güvenle koruyan CapaWood Ahşap Serisi ürünleri, ahşabın uzun ömürlü kalmasına ve ilk günkü görünümünü korumasına katkı sağlıyor. 

Filli Boya’nın CapaWood Ahşap Serisi ürünleri, ahşabı yapısal, kimyasal ve fiziksel açıdan koruma altına alıyor. CapaWood Ahşap Serisi ürünleri mevsimsel yağmurlara bağlı olarak suyun ahşap üzerinde oluşabilecek olumsuz etkilerini en aza indiriyor. Güneş ışınlarının zararlı etkilerinin minimalize edilmesi için kullanılan özel UV filtreleri sayesinde güneşin zararlı ışınlarını ahşap yüzeyinden yansıtarak uzaklaştırırken, aynı zamanda su itme kabiliyeti sayesinde dış cephelerde oluşabilecek suyun zararlı etkilerine karşı maksimum koruma sağlıyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu