Kışın Rengi Beyaz, Häfele Aksesuarları İle Mutfağınızda



Beyaz mutfağa uygun depolama seçenekleri

Küçük dokunuşlarla mutfaklarda fark yaratan Häfele, tarzı ve rengi ne olursa olsun tüm mutfaklar için özel çözümler geliştiriyor. Köşe kiler sistemleri dolapların köşelerinde kalan tüm kör noktaları değerlendirdiği gibi, mutfağın genel renklerine gösterdiği uyumla da, estetikle ilgili kaygıları ortadan kaldırıyor. Beyaz mutfaklar için de çözüm sınırsız… Özellikle Moovit kiler sisteminde kaydırmaz tabanından raflara tüm yüzeyler beyaz. Küçük ev aletlerinin gizlenebildiği özel tasarım beyaz camdan stor sistemi ve beyaz çekmece içi düzenleyiciler mutfağında beyazdan vazgeçemeyenler için uyumlu seçenekler oluşturuyor.

Eviye ve armatürlerde de beyaz

Ankastre ürünler, eviye ve armatürlerde lider bir marka olan Franke, beyaz seramik eviye ve beyaz bataryalar da üretiyor. Franke üretimi ankastre cihaz, eviye ve armatür çeşitlerini tüm Hafele mağazalarında da bulabilirsiniz.

Kalkar kapak makasları ve menteşelerde beyaz uyumu

Häfele’nin en yeni teknolojilerle ürettiği, dolapların sessiz ve yavaş açılıp kapanmasını sağlayan kalkar kapak makasları ve menteşe kapakları da beyaz renk seçeneğiyle sunuluyor ve mutfakta uyumu tamamlıyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu