VİKO'dan Novella S Slider Dimmer



Dokunmatik özellikli ve enerji tasarrufu sağlayan Novella S Slider Dimmer ile geleceğe inovatif ve ödüllü bir dokunuşa sunuyor. Açma kapama dönemini geride bırakan Novella S Slider Dimmer’ın üzerinde parmağınızı aşağı yukarı kaydırarak ışığı dilediğiniz seviyeye ayarlayabiliyorsunuz. Üstelik anahtar üzerindeki LED’ler sayesinde ışık düzeyinin değişimini de rahatlıkla görebiliyorsunuz. Bu konforu yaşamak için eski anahtarları nötr hat istemeyen Novella S Slider Dimmer ile değiştirmek çok kolay.

Sürdürülebilir, aydınlık bir gelecek için yenilikçi tasarım ve ürünleriyle sektörünün öncüsü olan VİKO, 3 ödüllü Novella S Slider ürünüyle herkesi daha fazla konfora ve enerji tasarrufuna davet ediyor.

Ödüllü Dokunmatik Novella S Slider Dimmer... Yaşam alanlarının ışığını kontrol etmek için ona hafif bir dokunuş yetiyor.

Novella S Slider Dimmer; anahtar için programlanabilen "Gecikmeli Anahtar" fonksiyonu, komütatör ile aynı anda 2 ışık kaynağını açıp kapatabilme, slider üzerinde 16 LED yardımıyla estetik tasarımlı ışık seviyesi göstergesi, ışıklar kapalıyken aktif hale gelen LED aydınlatma; metalik, cam, ahşap, corian benzeri özel malzemeli çerçevelerle kombinasyon, Novella serisinde sunulan tüm çerçevelerle kombinlenebilme ve zengin kapak rengi seçeneği özellikleri ile de farkını ortaya koyuyor.