1,5 Milyona Yapılacak Köprü, 150 Bine Yapıldı



Kırşehir'in önceki dönem belediye başkanı kenti ikiye bölen Kılıçözü Deresi üzerine bir köprü yaptırmak için keşif yaptırdı. Ancak, 1.5 milyon lira keşif bedeli istenen yaklaşık 15 metre uzunluğundaki köprü yapımı ihale edilmeden 31 Mart seçimleri gerçekleşti. Koltuğa oturan yeni Başkan Selahattin Ekicioğlu, şehrin trafik yoğunluğunu azaltmak için projeyi devam ettirdi.

Sözcü’den İsmail Akduman’ın haberine göre; kenti ikiye bölen Kılıçözü deresinin üstüne yapılacak olan köprü için Başkan Ekicioğlu, tekrar keşif bedeli çıkarıp 150 bin liraya ihale etti. İki ayda tamamlanan köprü araç trafiğine açıldı. Başkan Ekicioğlu, köprü ile birlikte kent içindeki araç trafiğinin kısmen azaltılmış olduğunu söyledi.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Kılıçözü Deresi üstü Aşıkpaşa, Ahi Evran, Nasuhdede ve Kayabaşı Mahallelerini birbirine bağlayan ulaşım noktasına 1.5 milyon TL'lik keşifli köprüyü 150 bin TL'lik bir bedele mal ederek yapımını tamamladık. Halkın parasını dikkatli bir şekilde harcıyoruz.” dedi.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.