1. Uluslararası Sürdürülebilir Havza Yönetimi Konferansı (SuWaMa)



İGEM Danışmanlık tarafından düzenlenen “Birinci Uluslararası Sürdürülebilir Havza Yönetimi Konferansı” (First International Sustainable Watershed Management Conference – SuWaMa) 19 – 23 Eylül 2011 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek. SuWaMa Konferans serilerinin ilki olacak etkinlikte ana amaç, sürdürülebilir havza yönetimi ve kullanımı için karar destek araçları ve modellerini global ölçekte değerlendirmek ve geliştirmek olarak açıklanıyor.

SuWaMa konferansının öncesinde, çeşitli karar destek araçlarının eğitim kursları düzenlenecek. Etkinliğin ardından ise, Anadolu'nun tarih ve kültür açısından önemli bölgelerine geziler düzenlenecek.

Dünya’nın birçok ülkesinden ulusal ve uluslararası çok sayıda araştırmacı ve bilim insanının katılımı beklenen konferansına bildiri göndermek isteyenlerin bir online kayıt formu doldurmaları bekleniyor. 31 Ocak’a kadar yapılabilecek başvuruların ise e-posta yolu ile iletilmesi gerekiyor.

Takvim

Bildiri Özetlerinin Son Gönderilme Tarihi: 31 Ocak 2011
Bildiri Özetlerinin Kabul Sonuçlarının Duyurulma Tarihi: 15 Mart 2011
İndirimli Kayıt Imkanlarından Faydalanmak Için Son Tarih: 15 Mart 2011
Bildiri Tam Metinlerinin Son Gönderilme Tarihi: 24 Haziran 2011
Konferansa Kayıt Yaptırmak Için Son Tarih: 1 Eylül 2011
Etkinlik Başlangıç – Bitiş Tarihi: 19 – 23 Eylül 2011

Konferansa katılım ücreti, erken dönem ödeme seçeneğinden yararlanacaklar profesyoneller için 300 Euro, genç araştırmacılar ve öğrenciler için için ise 200 Euro olacak.

Konferans ve ona bağlı etkinlikler ile geziler hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayınız.