12. Gayrimenkul Zirvesi & ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı



Türkiye gayrimenkul sektörünün gündemini belirleyen en önemli platformlardan birisi olan Gayrimenkul Zirvesi’nin 12’ncisi, bu yıl sektördeki önemli ve olumlu gelişmelere paralel olarak T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayelerinde 10 - 11 Mayıs 2012 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek.

Sektörde ilkleri gerçekleştirmeyi hedefleyen ve Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu olan GYODER tarafından, yine bir ilk gerçekleştirilerek bu yıl 12. Gayrimenkul Zirvesi ve ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı, farklı bir konsept doğrultusunda “DEĞİŞİM – DÖNÜŞÜM – DEVAMLILIK” teması ile Hasköy İplik Fabrikası’nda düzenlenecek.

Gayrimenkul sektörü, bu zirvede buluşacak

2000 yılından bu yana GYODER (Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve uluslararası bir markaya dönüşen Gayrimenkul Zirvesi’nde, bu yıl yine uluslararası katılımlı bir gayrimenkul buluşması yaşanacak. Türkiye ve dünyanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinin üst düzey yöneticileri, sektör temsilcileri, kamu yetkilileri ve uzmanlar bir araya gelerek, gayrimenkul sektöründeki önemli gelişmeleri değerlendirecek.

ISTANBUL REstate 2012, eşsiz fırsatlar sunacak

Küresel ekonomik türbülansa karşın halen en çekici yatırım alanları olan; Doğu Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Rusya ve CIS ülkelerinin oluşturduğu EMEA bölgesi başta olmak üzere uluslararası pazarlara hitap eden ISTANBUL REstate 2012, gayrimenkul sektörünün tüm alanlarını kapsayacak. ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı 2012, ticari ve endüstriyel gayrimenkul, proje yatırımı ve tüm gayrimenkul sektörü alanları üzerinde odaklanarak, eşsiz işbirliği fırsatları da sunacak.

20’ye yakın ülkeden, 1.000’i aşkın katılımcı

İki gün süre ile gayrimenkul sektörünün nabzının atacağı Gayrimenkul Zirvesi 12 ve ISTANBUL REstate 2012’ye, 20’ye yakın ülkeden, 1000’i aşkın katılımcının ilgi göstermesi bekleniyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın açılışını yapacağı Zirve’de gerçekleştirilecek 8 ayrı oturum ve birçok önemli başlık altında; ulusal ve uluslararası boyutlarıyla gayrimenkul sektörü, tüm açılardan ele alınacak.


Detaylı bilgi için tıklayınız.
Katılımcı formu için tıklayınız.