12. Uluslararası Yapı 2006 İzmir Fuarı'nın Ardından

İzmir ve Ege Bölgesi için yapı sektörünün en önemli etkinliklerden biri olan “12. Uluslararası Yapı 2006 İzmir Fuarı”, 9 - 12 Kasım 2006 tarihleri arasında İzmir Kültürpark Fuar Alanı'nda gerçekleştirildi. 24 ülkeden 600 ürün ve 520 markanın katıldığı fuar, 21.099 ziyaretçiyi ağırladı.

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 1995 yılından bu yana her yıl düzenlenen fuar, bölgedeki inşaat yatırımlarının yoğunluğuna ve turizm amaçlı yapılaşmanın hızla büyümesine paralel olarak sektördeki tüm firmalar için son derece önemli ve geniş bir pazar durumunda bulunuyor.

Mimar, içmimar, inşaat mühendisi, teknik elemanlar ve tüketicilerin yoğun ilgisiyle karşılanan fuar, inşaat sektörünün rekor büyümesini de gözler önüne seriyor. Fuarda, akıllı ev sistemlerinden elektronik gözlü kapılara, prefabrik evlerden bombalara karşı dayanıklı cephelere kadar pek çok yenilik meraklıların beğenisine sunuldu.

www.yapi.com.tr, 210 firmanın katıldığı fuarda İzmir / Ege Bölgesi kökenli firmalarla sektörün bölgedeki durumunu konuştu.