“13. Uluslararası Proje Yönetim Kongresi” 6- 7 Nisan’da Düzenlenecek



Türkiye’de Proje Yönetimi’nin öncülerinden İstanbul Proje Yönetim Derneği’nin (İPYD) her yıl Nisan ayı içerisinde düzenlediği Uluslararası Proje Yönetim Kongresi bu yıl 6 – 7 Nisan 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kongrenin bu seneki açılış konuşmacısı proje ve yapım yönetimi alanında, dünyanın en iyi akademisyenlerinden biri olduğu belirtilen ve IIT'de “Construction Engineering and Management Program / Yapım Mühendisliği ve Yönetimi Programı”nın kurucusu ve yöneticisi olan Prof. Dr. David Arditi olacak.

Türkiye’nin ilk proje yönetim kongresi olma özelliğine sahip “Dinamikler 2012 / 13. Uluslararası Proje Yönetim Kongresi”, 06 – 07 Nisan 2012 tarihlerinde Sheraton Maslak Otel, İstanbul’da düzenlenecek. Kongrenin bu seneki teması, “Proje Yönetiminde Farklı Çözümler / A Spectrum of Solutions in Project Management” olarak belirlendi.

Kongreye katılım ücretli olup, İPYD üyeleri için 450 TL; öğrenciler için 200 TL'dir. Genel katılım ücreti ise 23 Mart'a kadar 650 TL; 24 Mart'tan sonra 800 TL'dir.

Kayıt ve katılım için tıklayınız.

Etkinliğin Konuşmacıları ise şöyle: