13. Uluslararası Yapı 2007 İzmir Fuarı'nda Stand Ödülleri Sahiplerini Buldu

Ege’nin yapı sektöründeki en önemli etkinliği olan 13.Uluslararası YAPI 2007 İzmir Fuarı'nın açılışını takiben, yapı fuarlarında geleneksel olarak gerçekleştirilen "Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stand Ödülü” törenle sahiplerini buldu.

Seramiksan Turgutlu Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş.


Bu yıl 40. yılını kutlayan Yapı-Endüstri Merkezi, İstanbul ve Ankara’dan sonra düzenlediği Türkiye’nin en büyük üçüncü yapı fuarı olan Uluslararası YAPI İzmir Fuarı’nın kapılarını bu yıl 13. kez açtı. Kültürpark Fuar Alanı’nda gerçekleşen İzmir Fuarı, İzmir ve Ege bölgesindeki yapı sektörünün buluşma noktası olmaya devam ediyor. Açılışı İzmir Vali Yardımcısı Fethi Özdemir tarafından yapılan Fuarda geleneksel olarak düzenlenen “Amacına Uygun Düzenlenmiş Stand Ödülleri” törenle sahiplerini buldu: Birincilik ödülüne “Seramiksan Turgutlu Seramik Sanayi ve Tic. A.Ş.”, ikincilik ödülüne “Niş Duvar Kağıtları ve Dek. Malz. Tic. San. Ltd. Şti.”, üçüncülük ödülüne ise “Ussta Yapı Kimyasalları Yalıtım Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti.”a ait standlar değer bulunurken mansiyon ödülü de “Dyo Boya Fab. San. ve Tic. A.Ş.”nin oldu.

İzmir ve Ege bölgesindeki hızla artan inşaat yatırımlarının yoğunluğuna paralel olarak, sergilediği malzemelere ve yeniliklere sektör temsilcilerinin büyük ilgi gösterdiği 13. Uluslararası YAPI 2007 İzmir Fuarı, düzenlediği etkinlikler ile de ilgi odağı olmaya devam ediyor. Fuar aynı zamanda katılımcı firmalara, ürün ve hizmetlerini Ege Bölgesi sektör temsilcilerine etkin bir şekilde tanıtma fırsatı sağlıyor.

Ussta Yapı Kimyasalları Yalıtım Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti.


Yapı Fuarları’nda geleneksel olarak, fuara katılan firmalar arasında düzenlenen “Amacına Uygun Düzenlenmiş Stand Ödülü” fuar kapsamındaki törenle sahiplerini buldu.

Mimar Levent Gedizlioğlu, Mimar Ahenk Yılmaz, Dr. Yeşim Kamile Aktuğlu, İç Mimar Burçin Dinler, Mimar Yenal Akgün’den oluşan Seçici Kurul, fuarda yer alan standları:

- Sergilenen malzemelerin algılanışı,
- Plan düzeninin başarısı,
- Sunduğu estetik değer ve sergilediği malzemenin standın oluşumunda bifiil kullanılmış olup olmaması kriterlerine göre değerlendirmeye tabii tuttular. Buna göre;

Niş Duvar Kağıtları ve Dek. Malz. Tic. San. Ltd. Şti.


Birincilik ödülü; tasarımını İnestet’ten Aslı Yıldız’ın yaptığı “Seramiksan Turgutlu Seramik Sanayi ve Tic. A.Ş.”nin standına verilirken ikincilik ödülü, Turuncu Tasarım’dan Mimar Pınar Çizmecioğlu tarafından tasarlanan standla “Niş Duvar Kağıtları ve Dek. Malz. Tic. San. Ltd Şti.”nin oldu. Üçüncülük ödülü ise, Mimar Zuhal Çakan tarafından tasarlanan, “Ussta Yapı Kimyasalları Yalıtım Paz. San. Ve Tic. Ltd Şti.”ne verildi. Mansiyon ödülü, tasarımını Art Dekorasyon’dan Arkun Atay’ın yaptığı standla “Dyo Boya Fab. San. ve Tic. A.Ş ”ye verildi.

Dyo Boya Fab. San. ve Tic. A.Ş.