14. Ulusal İç Mimarlık Öğrencileri Buluşması (UİÖB)



"Metafor" temalı 14. Ulusal İç Mimarlık Öğrencileri Buluşması (UİÖB) atölyeleri için yürütücü başvuruları açıldı. 2017 Güz döneminde Özyeğin Üniversitesi ev sahipliği yapılacak etkinliğe başvuruda bulunmak için son gün 25 Ağustos 2017.

Etkinliğin organizasyonunu üstlenen Özyeğin Üniversitesi öğrencilerinin hazırladığı çağrı metni şöyle:

"Bu tema kapsamında, iç mimarlığın hayalleri gerçeğe dönüştürme becerisinden ve bunların ne kadarını gerçeğe dönüştürdüğü sorusundan yola çıktık. Meslek hayatımızda nelerin bizi beklediği ve hayallerimizi gerçeğe dönüştürürken karşımıza çıkacak engelleri ve bunların üstesinden nasıl geleceğimizi tartışmanın hepimize faydalı olacağına inandık. Bizimle ve Türkiye’nin dört bir yanından gelecek iç mimarlık öğrencileriyle tecrübelerini paylaşmak, tasarım ve fikir kapsamında hem öğrenip hem öğretmek isteyen tüm yürütücü adaylarını aramızda görmek isteriz.

27-28-29 Ekim 2017 tarihlerinde olan etkinliğimizin atölyeleri, 28 Ekim Cumartesi günü Özyeğin Üniversitesi’nde gerçekleşecek. Bir gün boyunca üretecek, tartışacak ve paylaşacağız."

Reklam Goruntulenme Bolumu


Türkiye’deki tüm iç mimarlık bölümlerini bünyesinde barındıran ve yılda iki kez düzenlenen Ulusal İçmimarlık Öğrencileri Buluşması, tamamen gönüllülük esasına dayalı, öğrenci inisiyatifli bir organizasyon.

Başvuru için: 
14uiob@gmail.com