150 Milyon Dolarlık Ceylan Karavil Park 30 Nisan'da Açılıyor



Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığıyla gerçekleştirilen Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi projesi, Diyarbakır Şanlıurfa Bulvarı'nın en önemli kavşağında konumlanıyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Projenin 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip olduğunu söyleyen Karavil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Karavil, “Ceylan Grup ile birlikte sadece ekonomik değil, sosyal ve kültürel bir yatırım olma özelliği de taşıyan bu projeyi şehrimize kazandırmaktan gurur duyuyoruz. Yılda yaklaşık 15 milyon ziyaretçiye hizmet vermeyi hedefleyen dört katlı AVM, çağdaş mimarisi ile Diyarbakır’ın dikkat çeken yapılarından biri olacak. Yaklaşık 4000 kişinin istihdam edileceği bir projede ayrıca biri üç yıldızlı, diğeri beş yıldızlı olmak üzere iki ayrı otel de yer alacak. Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi gerek mağazaları gerekse  yeme içme mekanları, sinema salonları, okyanus akvaryumu ve çocuk eğlence merkezi ile  Diyarbakır’daki eğlence ve sosyal hayatın çehresini değiştirirken, önemli bir boşluğu da doldurmuş olacak” dedi.

AbdülkadirAbdülkadir Karavil200 mağazanın bulunduğu Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi bünyesinde 2.000 araçlık otopark, 2.000 kişi kapasiteli Cinemaximum, 2 bin 800 metrekarelik oyun alanı Dreampark, dünya denizlerinden ve göllerinden örneklerin sergilendiği 3.000 metrekarelik okyanus akvaryumu yer alıyor. Ceylan Karavil Park’ın kiralama ve yönetim hizmeti, dünyanın önde gelen gayrimenkul ve mülk yönetimi şirketlerinden Alman Bilfinger Real Estate Türkiye Mülk Yönetim Hizmetleri tarafından yürütülüyor.