2. Efes Pilsen Maket ve Obje Yarışması

Gerçekleştirdiği farklı etkinliklerle sosyal hayata yeni renkler kazandıran Efes Pilsen tarafından düzenlenen, yaratıcı fikirlerin ve el becerisinin ödüllendirileceği 2.Efes Pilsen Maket&Obje Yarışması için başvurular başladı.

El sanatlarına ve maket yapımına ilgi duyanları hedefleyen yarışma, “Maket” ve “Obje” olmak üzere iki ayrı kategoriden oluşuyor. Şişe, kutu, kapak ve açacak gibi Efes Pilsen markasına ait farklı malzemeleri kullanarak yepyeni bir obje ya da maket yaratmak üzerine kurgulanan yarışmanın jürisi de yine maket ve tasarım alanında başarılı ve ünlü isimlerden oluşuyor.


Efes Pilsen'in klasikleşen formlarından hareket ederek yaratıcı düşüncenin ürünü olan maketler ve objelerin hayata geçirilmesini sağlamayı amaçlayan Efes Pilsen Maket ve Obje Yarışması'nın ilki geçtiğimiz yıl düzenlenmiş ve "Konser Kamyonu" maketinden radyoya, "İzmir Saat Kulesi" maketinden robot ve "Gitar Çalan Adam" maketine kadar birbirinden ilginç ve obje ve maket tasarımları günışığına çıkmıştı.

Değerlendirme sonucu her iki kategorinin birincilerine Samsung Plazma TV 42", ikincilerine Samsung Ev Sinema Sistemi ve üçüncülerine ise Samsung video kamera hediye edilecek. Ayrıca, eserlerini yollan ilk 200 kişiye Efes Pilsen'den sürpriz hediyeler verilecek.

Katılım için www.efeskeyfi.com sitesinde bulunan katılım formlarını eksiksiz doldurularak yarışmaya başvuranlar, "Maket" veya "Obje" kategorisindeki eserlerini (Düşün Organizasyon "Efes Pilsen Maket ve Obje Yarışması 2" Gülbahar Mahallesi Karanfil Çıkmazı Sok. No: 38/40 Mecidiyeköy / İstanbul) adresine göndererek değerlendirmeye katılabilecekler.