2014'ü Kontrat Bedelleri 250 Milyon USD olan 8 Proje ile Tamamladı

Bakü White City

Teknik müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç, 2014 yılını uluslararası arenada ses getiren sekiz büyük projeyi üstlenerek tamamladı. Kurum, Dubai ve Moskova’da iki, İstanbul, Abu Dabi, Bakü ve Cezayir’deki birer olmak üzere, sekiz inşaat projesinin elektrik, elektronik ve mekanik (MEP) işlerin teknik müteahhitliğini üstlendi.

GarantiGaranti Bankası Pendik Teknoloji KampüsüAE Arma-Elektropanç’ın 2014 yılında üstlendiği Bakü White City (Azerbaycan), Abu Dabi Marina City Development-Plot C2 (Abu Dabi), Oasis Çok Amaçlı Ofis Kompleksi (Moskova), Garanti Bankası Pendik Teknoloji Kampüsü (İstanbul), Algorithm Çok Amaçlı Ofis Kompleksi (Moskova), Büyük Cezayir Camisi K Binası (Cezayir), Dubai Üniversitesi (Dubai), Al Maktoum Çok Amaçlı Yaşam Kompleksi (Dubai) isimli projelerin toplam kapalı alanı yaklaşık 1 milyon metrekareye ulaştı ve toplam kontrat bedeli 250 milyon USD’yi aştı. 3 kıtada üstlendikleri projelerle uluslararası inşaat sektöründe Türkiye'yi gururla temsil ettiklerini vurgulayan AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan, “2015 yılı için kendimize zor hedefler koyarak başarı çıtamızı yükseltmek istiyoruz” dedi.

AE Arma-Elektropanç, Engineering News Record (ENR) tarafından yayımlanan 'Dünyanın En Büyük 250 Müteahhitlik Firması' listesinde yer alan Türkiye’deki 42 müteahhitlik firması arasındaki tek teknik müteahhitlik firması olarak da dikkat çekiyor.