2016 İzocam Öğrenci Yarışması’nda En İyi Projeler Jüri Karşısında



İzocam’ın sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiği ve üniversite öğrencilerine büyük fırsatlar sunan İzocam Öğrenci Yarışması’nda finalistler jüri üyeleri ile bir araya geliyor.  

“Sosyal ve iklimsel bağlamda sürdürülebilir ve çoğaltılabilir yerleşim” konusu ile senaryo hazırlayıp projelendirerek finale kalan öğrenciler projelerini jüri üyelerine sunacak.

Beyaz Rusya’nın Brest şehrinin konu edildiği çalışmada, şehrin sosyal, kültürel ve iklimsel özelliklerini düşünerek bir yaşam alanı geliştiren öğrenciler, yarışmaya tek ya da 3 kişiye kadar bir ekip kurarak katıldılar. İlk olarak diledikleri formlarda senaryolarını sunan öğrenciler içinden 11 ekip ikinci aşamaya geçmeye hak kazandı.

Öğrenciler geliştirdikleri projeleri 23 Nisan 2016’da Yapı-Endüstri Merkezi’nde yapılacak jüri buluşmasında jüriye canlı olarak tüm detaylarıyla sunacak. Sunumları dileyen herkes izleyebilecek. Aynı günün sonunda dereceye giren projeler jüri tarafından duyurulacak.

Yarışma sonunda dereceye giren birinci proje 8 bin, ikinci proje 6 bin ve üçüncü proje 4 bin TL ödül ile birlikte 25-28 Mayıs tarihlerinde Beyaz Rusya’nın başkenti Minsk’de düzenlenecek uluslararası finalde ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Katılım için: www.yemetkinlik.com

Reklam Goruntulenme Bolumu