EgeMARK'tan Krom Aksesuarlar




EgeMARK, ürün portföyüne son olarak birbirinden şık ve kullanışlı "Krom Aksesuarlar Serisini" ekledi. İki otel, dört genel kullanım ve bir de mutfak serisinden oluşan krom aksesuarlar, toplam 256 parçadan oluşuyor. Portföy oluşumunda, kullanım alanlarında ihtiyaç duyulabilecek tüm kalemler düşünülmüş.

Genel kullanım serisi son tüketicinin ihtiyacı olabilecek tüm krom aksesuarları içerirken, otel kullanımlarına yönelik bir "otel serisi" ve mutfak aksesuarlarından oluşan "mutfak serisi" ile seri çeşitlendirilmiş.



Ürünlerin tamamında pirinç malzeme kullanılmış, su ile direkt temas eden bazı ürünler ise paslanmaz çelik olarak tasarlanmıştır. Mekanları güzelleştirecek estetik çizgiler korunurken, EgeMARK portföyündeki tüm diğer ürünlerde olduğu gibi kalite standartları ön planda tutulmuş. Tüm ürün portföyü, kromaj ve üründen kaynaklanan hatalara karşı 5 yıl garantili.

Üretimlerinde CNC makineler kullanılan EgeMARK Krom Aksesuar Serisi, manuel üretimden kaynaklanan kalite risklerini ortadan kaldırıken daha yüksek kalitedeki ürünleri daha uygun fiyatlarla kullanıcıya ulaştırma şansını veriyor.