25 Milyon Liralık Harabe



AKP’li Çorum Belediyesi tarafından 2017 yılında 25 bin metrekare alanda 3 bin 500 kişilik kapalı spor salonu yaptırmak için Ensar İnşaat adlı şirketle, 25 milyon 161 bin liraya sözleşme imzaladı.

Sözcü’den İsmail Akduman’ın haberine göre; kapalı spor salonunun yaklaşık yüzde 70’i yapılmışken, ödenek yetersizliğinden inşaat durdu. 31 Mart’ta AKP’den kentin yeni Belediye Başkanı olan Halil İbrahim Aşgın da kapalı spor salonunu bitirmek için bir girişimde bulunmadı. 4 yıldır atıl durumda kalan kapalı spor salonu harabeye döndü.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Kentte yarım kalan projelerin tamamlanması ve halkın hizmetine sunulması için mücadele eden CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, “Yapılacak yatırımlar düzgün planlanmalı. Spor salonu inşaatı yapmak belediyenin değil, Gençlik ve Spor Bakanlığının göreviydi. Ancak maalesef Çorum Belediyesi, görevi olmadığı halde böyle bir yatırıma kalkıştı. Yatırım yarım bırakıldı ve hizmete açılamıyor. Spor Bakanlığı, yatırımın geri kalan kısmını taahhüt edip tamamlamalı ve en kısa zamanda burası halkın hizmetine açılmalıdır.” diye konuştu.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.