3. Yapı Sektörü Buluşması



1987 yılında kurulan Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD), mimarlık mesleğinin önem verdiği değerlerin yaygınlaşması, kentsel çevre bilincinin oluşması ve yapı sektörünün gelişmesi için hizmet veren bir sivil toplum örgütü. TSMD üyeleri, yurtiçi ve yurtdışında birçok önemli projenin müellifi mimarlık ofislerinin sahiplerinden ve Türkiye yapı sektöründe etkili olan mimarlardan oluşuyor.

2011 yılı içerisinde Ankara Kentpark AVM’de bir 'Mimarlık Merkezi' kurmaya karar veren TSMD, söz konusu merkezin kuruluşunu mimarlık ve tasarım alanının yanı sıra yapı sektörü ve kentsel gelişim politikaları üzerine de çeşitli sergi, konferans ve etkinlik düzenlemek ve ilgili sektörler arası bir iletişim noktası oluşturmak anlamında önemsiyor.

Bugüne kadar sınırlı kalan iletişimi geliştirmek ve Mimarlık Merkezi’nin yapımına ilgililerin de katkısını olanaklı kılmak üzere, ilk kez geçtiğimiz yıl 15 Nisan ve 18 Ekim 2011 tarihlerinde gerçekleştirilen, "Serbest Mimarlar ve Yapı Sektörü Bulusması" etkinliği bu yıl, 20 Nisan 2012 tarihinde Ankara Swissotel’de yapılıyor.

Etkinlik boyunca tüm TSMD üyeleri ve ilgili büroları temsil eden mimarlar ile kataılımcılar tanışma imkanı bulacak. Etkinlik, 2 asamadan oluşacak: sabah kayıt ile başlayacak olan ilk oturum kapsamında firmalara mimar üyeler ile tanışma olanağı sağlanacak ve söz konusu oturum 12:30’da öğle yemeği ile bitecek. 13.30’da tekrar başlayacak olan ikinci oturum ise saat 16:00’da sona erecek.

Bundan böyle yılda bir kez gerçekleşecek ve toplamda 40 firma ile sınırlı olacak olan bu etkinlikte yer almak isteyen firmaların 2 Nisan 2012 tarihine kadar TSMD sekreteryasına kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Önceki buluşmalara katılan firma temsilcilerinin Yapı Sektörü Buluşması ile ilgili görüşlerini ve TSMD Yönetim Kurulu Üyesi Enis Öncüoğlu’nun davetini izlemek için tıklayın.

Katılım Bedeli: 7000 TL (firma başına)
Katılımcı sayısı: Firma başına en fazla 2 kişi