3M Ürünleriyle SUBCONIST 2010’daydı



Farklı sektörlerin ihtiyaçlarına uygun endüstriyel bant, yapıştırıcı ve aşındırıcılar üreten 3M, 21 - 24 Ocak 2010 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen 8. Uluslararası Yan Sanayi Ürünleri Fuarı SUBCONIST’te ürünlerini sergiledi. 3M, fuarda yer alan standında, endüstriyel bantlar, yapıştırıcılar ve aşındırıcı kategorisindeki yenilikçi ürünlerini tanıttı.

3M Aşındırıcı Sistemler Grubu’nun ürün gamında yer alan ve fuarda öne çıkan ürünlerden biri olan 3M Havalı Zımpara Makineleri, estetik tasarımı ve kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor. Sanayide, reklam, otomotiv ve denizcilik sektörlerinde kullanılan makinelerin, “3M™ Kendinden Vakumlu Havalı Orbital Zımpara Makineleri” ve “3M™ Merkezi Vakumlu Havalı Orbital Zımpara Makineleri” olmak üzere iki çeşidi bulunuyor. 3M zımpara ve aksesuvarlarıyla uyumlu çalışan 3M Havalı Zımpara Makineleri, ince ve dengeli tabanıyla yumuşak kullanım olanağı sağlıyor.

3M 'Endüstriyel Bantlar ve Yapıştırıcılar' ürün gamında yer alan ve fuarın bir diğer öne çıkan ürünü olan 3M VHBTM Bantlar, perçin, vida ve kaynak gibi tüm birleştirme yöntemlerine alternatif oluyor. Tek ürünle uzun süreli izolasyon sağlayan, aşınma, korozyon, kimyasal, nem gibi ağır şartlara karşı dayanıklı 3M VHBTM Bantlar, her türlü malzemeyi birleştirmesinin yanı sıra titreşim ve ses sönümleme özelliğine sahip bulunuyor. Hızlı ve kolay montaj sağlayan ürünler, temiz çalışma ortamı ve tasarım özgürlüğü sunma özellikleriyle dikkat çekiyor.

3M’in fuarda sergilediği ürünler arasında 3M VHBTM Bantlar ve  3M Havalı Zımpara Makinelerine ek olarak, 'Bantlar ve Yapıştırıcılar' kategorisinde; 3M İnce Çift Taraflı Bantlar, 3M Köpük Bantlar, 3M Sızdırmazlık Ürünleri, 3M Dual Lock Açınıp Kapanabilen Birleştirme Sistemleri, 3M Maskeleme Bantları, 3M Bez Bantlar, 3M Performans Etiketleri, 3M Yüzey Koruma Filmleri ve 3M Çift Komponentli Yapıştırıcılar yer aldı. 3M, Aşındırıcılar kategorisinde ise 3M Aşındırıcı Roloc Sistemleri, 3M Cubitron Mineralli Bant Zımparalar ve 3M Çok Delikli Zımparaları sergiledi.