8. Hurda Metal Piyasaları Konferansı



8. Hurda Metal Piyasaları Konferansı, 16-17 Şubat 2012 tarihleri arasında Moskova, Rusya’da gerçekleşecek. CTN Centre tarafından düzenlenen Konferansta, katılımcılar fiyatlar, miktarlar ve hurda piyasalarındaki önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olacaklar.

Küresel ekonomi, metal sektörü de dahil olmak üzere krizden çıktı derken tekrar bir iniş yaşadı. Bu arada, devletin deprem politikaları nedeni ile yeniden bir çıkış yaşanacak gibi görünüyor. Çelik üreticilerinin hurda stokları yavaş yavaş eriyor. Bu da fiyatların tekrar artacağının işareti olabilir.

Son zamanlara kadar dünyanın en büyük hurda ihracatçısı olan Rus hurda işleme sektörü, kriz döneminde sipariş miktarlarının düşüşünden etkilendi ve bu kapsamda 2011 yılında Rusya’dan ihraç edilen hurda miktarı yüzde 60 oranında azaldı. Ülke içinden toplanan hurda miktarı ise yüzde 40 oranında azaldı. 2012 yılında bu durumun değişmesi bekleniyor.

Bu anlamda, Rus hurda ihracatçıları ile diğer ülkelerden gelen hurda kullanıcılarının buluşması ve birbirlerini tanıması oldukça önemli hale geldi. Tedarikçiler ve müşteriler bu konferansta güncel durumları tartışacak ve muhtemelen anlaşmalar imzalayacaklar.

8. Hurda Piyasaları konferansı, katılımcılarına özel bir fırsat sunuyor. Konferans ayrıca, hurda işleme ve elleçleme makineleri satıcıları için de önem arz ediyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Konferans kapsamında;

Kimler katılıyor?