Abay Yapı'dan Modüler ve Hareketli Bölme Duvar Sistemleri



Abay Yapı Sistemleri , Modüler Bölme Duvar Sistemlerini ISO 9001 standartlarında, kendi tesislerinde üretiyor ve dünyadaki gelişmeleri yurtdışındaki fuarlardan takip ederek modern trendleri Türk yapı sektörüne sunuyor.

Abay Yapı Sistemleri derzli, omegalı ve açık seperatör olarak birçok farklı zevk ve ihtiyaca göre üretim yapabiliyor. Exeline Modüler Bölme Duvar Sistemleri, tamamı 1,8 mm alüminyum profillerden mamül, 4+4 mm çift cam arası jaluzili olarak imal ediliyor. Klappa ithal duvar sistemi ile derzli bölme duvarlar, Openline markasıyla da açık seperatör sistemi üretiliyor. Ayrıca Alufram alüminyum kasa ve kanatlı kapı sistemleri de Abay Yapı tesislerinde imal ediliyor.



Bu sistemlerde dolu kısımlarda laminat, melamin ve vinil kaplı alçı plaka seçenekleriyle birlikte ahşap veya laminat panel kapı, çift cam arası jaluzili prefabrik hazırlanmış modüller kullanılıyor. Dolu panellerin içinde kayayünü izolasyonuyla, minimum 42 desibel ses izolasyonu sağlanıyor. Tamamı alüminyum profillerden imal edildiği için binalara ekstra yük getirmeden, mobilya kadar şık bir görünümle bölme duvar ihtiyacı karşılanıyor.

Duvar sistemi içinden elektrik, data, ups gibi tüm tesisat geçişlerine imkan sağlıyor; duvarlar istenildiğinde hareketli mobilyalar kadar kolay yer ve şekil değiştirebiliyor.

Exeline Modüler Bölme Duvarlar, işlevseliğiyle olduğu kadar, yapılara kattığı estetik ve prestijle de tasarımların vazgeçilmez ürünü olmaya aday...