Adana HiltonSA Güneş Enerjisi için Vaillant'ı Tercih Etti



Beş yıldızlı 308 oda kapasiteli Adana HiltonSA, kapalı havuz ve sıcak su ihtiyacının karşılanması için Vaillant’ın güneş kolektörlerini tercih etti. 20 adet güneş kolektörü ve 2 adet 1000 lt. buffer tank, otelin sıcak su ve kapalı havuz ihtiyacının yüzde 27’sinin güneş enerjisi ile karşılanmasını sağlayacak.

Kurulumu tamamlanan termal solar sistemin açılışı nedeniyle Adana Hilton Oteli’nde düzenlenen toplantıya, Vaillant Group’un üst düzey yöneticileri katıldılar. Vaillant Group Türkiye Country Manager’i Christoph M. Grosser, Vaillant Group Türkiye Servis Direktörü Aykut Babila ve Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Koordinatörü Özgür Gök, anlaşmadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Adana HiltonSA da kurulumu yapılan Vaillant auroTherm VFK 125 güneş kolektörleri, üzerindeki özel cam sayesinde yüksek verimlilik değerine ulaşıyor. Yüksek verim, estetik görünüm, hızlı ve kolay montaj imkanı ile bu kolektörler en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Vaillant auroTHERM’de bulunan güneş enerjisi otomatik kontrol paneli, enerji tasarrufu ve konfor şartlarını sağlamakla kalmayıp, güneş kolektörlerinin sistem üzerindeki gazlı ısıtma cihazlarıyla mükemmel bir uyum içinde çalışmasını sağlıyor. Demir tozları sayesinde darbeye dayanıklı özel camlar kullanılan Vaillant auroTHERM, binaların cephe yüzeylerine ve çatılara kolaylıkla monte edilebiliyor.