Karlı Vadi Konakları'nda Sonbahar Keyfi



Karlı Vadi Konakları'nda sonbahar keyfi doyasıya yaşanıyor. Yacon İnşaat ve Detay İnşaat tarafından İzmit Büyükderbent mevkiinde inşa edilen Karlı Vadi Konakları, sonbaharla birlikte doğanın tüm renklerinin keyfini bir arada yaşama imkânı sunuyor.

"Sizin için dört mevsimin keyfini bir noktada topladık" sloganıyla gerçekleştirilen Karlı Vadi Konakları projesi, toplam 26 bin metrekare alan üzerinde kurulu bulunuyor. 30 adedi 124 metrekarelik dubleks, 10 adedi 191 metrekarelik tripleks olmak üzere toplam 40 konaktan oluşan proje, Mart 2006'da teslim edilecek.

Denizden yüksekliği 250 metre olan Karlı Vadi Konakları'nın etrafı kayın, kestane, çam ve meyve ağaçları ile çevrili bulunuyor. İstanbul'a en yakın kayak merkezi Kartepe'ye 8 kilometre uzaklıkta olan konaklar, Sapanca Gölü'ndeki su kayağına ise 4 kilometre mesafede yer alıyor.

Projenin içinde bulunan ve sadece konak sahiplerine özel Kulüp Karlı Vadi de 4 bin metrekaresi açık, 400 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 4 bin 400 metrekareden oluşuyor. Sadece konak sahiplerinin yararlanabileceği kulübün açık alanında yüzme havuzu, güneşlenme terasları, tenis, basketbol ve mini futbol sahaları bulunuyor.

Kulüp Karlı Vadi'nin 400 metrekarelik kapalı alanında yer alan fitness, sinema salonu, masaj odası, buhar odası, sauna, ısıtmalı kapalı havuz ve cafe-bar da konak sahiplerine dört mevsimin keyfini doyasıya yaşayacakları bir ortam yaratıyor.

YACON İnşaat
YACON İnşaat; Yüksek Jeoloji Mühendisi Nur YAŞAR ve Uluslararası işletme mezunu Kürşat YAŞAR tarafından 1995 yılında kurulmuştur. "Keyifli Yaşam Mimarı" sloganıyla yola çıkan firma ikinci ev konut pazarında keyif üreten projeler üzerinde çalışmaktadır. Daha önce İstanbul Kadıköy ve Gayrettepe'de iş hanları inşa etmiş olan firma 1998 yılında ilk konut-villa projesini yine Büyük Derbent'te gerçekleştirmiştir. Karlı Vadi Konakları'ndan sonra aynı bölgede yeni keyif mekânları üretecek olan firmanın en önemli özelliği bina yapacağı arazilerin arsalarını jeolojik etüt yaptırarak alması ve arazilerin konumlarına göre keyifli mekânlar üretmesidir.

Detay İnşaat
Detay İnşaat; Detay İnşaat 1985 yılından beri İstanbul'da 3 bin üzerinde konut projesi üretmiştir. "Farlılık detaylarda gizlidir" sloganı ile yola çıkan firma 1998 yılından bu yana ikinci ev konut pazarında da kapsamlı projeler üretmeye başlamıştır. Betonarme ve izolasyon kalitesinden ödün vermeyen Detay İnşaat'ın merkezi Üsküdar'da bulunmaktadır.