Addo’dan Snowsound Akustik Paneller



Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) ve Uluslararası Çalışma Örgütü’nün yapmış olduğu araştırmalara göre, 30-65 dBA arasında gösterilen birinci derece gürültüler, çalışma ortamında konforsuzluk, agresif yönelimler, konsantrasyon bozukluğu gibi sorunlara yol açıyor. Yeni nesil ofis yönelimi ile hızla artan açık ofis projelerinde de sıklıkla karşılaşılan ses problemi, hem dekoratif hem fonksiyonel akustik panellerle kontrol altına alınabiliyor. Addo Furniture kanalıyla tüketicisine ulaşan Snowsound akustik paneller, özgün formları ve ses düzenlemesi sağlayan özel materyali ile ortak ve bireysel alanlara pozitif değer katıyor.

Addo Furniture, görsel olarak mekanlarda özgün alanlar oluşturmasının yanında akustik ortamı optimize eden Snowsound ile ofis dekorasyonunu tamamlıyor. Ortak alanlarda meydana gelen ve çalışan motivasyonunu düşürerek huzursuz ortam yaratan ses karışıklığı, mekan akustiğini düzenleyen ve ses geçişini minimuma indiren akustik panellerde tarihe karışıyor. Türkiye’de Addo Furniture vasıtasıyla satışa sunulan Snowsound paneller, Michele de Luchi, Alberto Meda & Francesco Meda, Marc Sadler, Lorenzo Palmeri gibi isimlerin tasarımları ile hayat buluyor.

Tasarımı ve ses kalitesini tek bir üründe buluşturan Snowsound, geometrik ya da yuvarlak, istenilen formda ve renkte üretilebiliyor. İnce yapısına rağmen derin seslerden düşük seslere kadar tüm frekansları karakterize ederek ortama yansıtan paneller, hafifliği sebebiyle tavan, duvar ve mobilyalara kolaylıkla uygulanabiliyor. Teknolojik, modern ve estetik görünümüyle yeni bir mimari akımın öncüsü olan Snowsound, benzersiz tasarım ve kullanım kolaylığını bir arada sunuyor.

İtalyan markası Caimi'nin ürünü Snowsound, geri dönüşebilir olması sebebiyle çevreci özellik barındırıyor. Ürünün dış kumaşı tamamen polyester ve diğer bileşenleri plastik ya da metal olarak üretilebiliyor. Ferrara Üniversitesi laboratuvarlarında test edilen patentli tasarım, A sınıfı ses emilimi sağlayan UNI EN ISO 354 standartlarına uygunluk gösteriyor. Kumaş ve ses emici materyal arasında hiç boşluk olmadığı için toz ya da polen birikmesine imkan vermeyen ürün, dikişsiz yüzeyi sayesinde kolaylıkla temizlenebiliyor. Estetik formlar ile masa, duvar ve ayraç alanlarına uygulanabilen Snowsound, ses izolasyonunda tamamlayıcı aksesuar olarak yeni bir boyut ile teknolojiyi yaşam alanlarına taşıyor. Snowsound, akustik konfor sağlayan özellikleriyle German Design, Gran Design Etico, NeoCon, Product Inovations, Design Index ADI, International CES Innovations Design and Enginering Awards,Les Trophees de L'innovation, Horeca24 Innovazione Dellanlo gibi birçok ödüle sahip.

Reklam Goruntulenme Bolumu