Adell Armatür Tüketici Zirvesinden Kalite Ödülüyle Döndü



Adell Armatür ve Vana Fabrikaları A.Ş, 23. Uluslararası Tüketici Zirvesi'nde 'Tüketici 2010 Kalite Ödülü'nü aldı. Tüketici Akademisi tarafından düzenlenen 23. Uluslararası Tüketici Zirvesi ve ödül töreni, 15 Mart Pazartesi günü Çırağan Sarayı’nda yapıldı. Adell Armatür ve Vana  Fabrikaları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ali Topçu, "Adell armatür olarak, yaptığımız müşteri odaklı çalışmaların bir sonucu olarak fark edilmekten, bu ödülü almaktan mutluluk duyuyoruz. Firmamızı bu ödüle layık gören yetkililere, değerli seçici kurul üyelerine ve tüketicilerimize teşekkür ediyoruz. Bu ödül tüm çalışanlarımız için gurur ve motivasyon kaynağı olacaktır" dedi.

Her başarının ardında yoğun bir emeğin, alın terinin, yaratıcılığın ve başkalarından farklı olanı yapma özelliğinin yer aldığına vurgu yapan Topçu, şöyle konuştu:

"Başarılar ise fark edilip alkışkandıkça, taltif gördükçe, bireysellikten çıkıp toplumsallaşıyor ve gelişip yeni filizlerle zenginleşiyor. Adell armatür, uzman mühendis ve çalışanları, 7 milyon batarya, musluk ve vana üretme kapasitesi, teknolojik makine parkı ile sektörün lider üreticilerinden biridir. Adell armatür ürünleri seviyeli, kaliteli ve prestijli mekanlarda, zincir marketlerde, malzeme satıcılarımızda tüketicilerimizle buluşuyor. Adell Armatür markası gerek yurt içinde gerekse yurt dışında bilinirliği olan ve tercih edilen bir marka haline gelmiştir. Tasarruflu ve yenilikçi ürünleri ile yurt içi ve yurt dışı pazarlarda sürekli büyümekte olan Adell Armatür, tüketici odaklı çalışmalarıyla tüketicinin kalbini, sevgisini kazanmıştır. Tüketicinin kalbinde edindiğimiz yerin göstergesi, bir ölçüde tapusu olarak bu ödül bizim için özel önem arz ediyor".