ADELL Armatür’de Final Heyecanı



Adell Armatür ve Vana Fabrikaları A.Ş, Turquality programı dahilinde Dış Ticaret Müsteşarlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu işbirliğiyle bu yıl ilk defa düzenlenen 'Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri'  yarışmasına Sedan ve Flora modelleri ile katılarak finale çıkmayı başardı. Ödül törenine katılan Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen Adell Armatür standını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı R. Ali Topçu’yu ve tasarımcı Hatice Armağan’ı kutladı.  

Sergide ADELL Armatür ve Vana Fabrikaları A.Ş.’nin standına gelen Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, Hatice Armağan tarafından tasarlanan Sedan ve Flora serisi ürünleri yakından inceledi. Yönetim Kurulu Başkanı R.Ali Topçu’dan  ürünlerin üretimi hakkında bilgi aldı.

Topçu, "Yarışmada Yapı grubunda Artema ve ECA ile birlikte sektörü temsil etmekten mutluyuz. İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde teknolojik modern tesislerimizde, çevreye ve insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde ürettiğimiz vana ve armatür ürünleridir. Türkiye’mizin 6 yıl garantili ilk ve tek armatürü olan ürünlerimiz, yurt içi ve yurt dışı pek çok seçkin projede kullanılmıştır. ADELL Armatür ve vanada kalitemizden hiç bir şekilde ödün vermeyerek, tüm üretim süreçleri ürün girdisinden son kullanıcıya kadar ISO 9001 kalite yönetim sistemi güvencesi altındadır. ISO 14001 çevre yönetim sistemi kapsamında etkin çevre bilinci ve atıkların yönetimi uygulanmaktadır. Çevre konusundaki duyarlılığımızı, çalışanlarımıza, tedarikçilerimize, bayi ve servislerimize yaptığımız eğitimlerde ayrı bir konu olarak ele almaktayız. Onaylanmış tedarikçilerden temin edilen pirinç çubuk, o-ring, yağ ve diğer yardımcı malzemeler hijyen belgeli olup kimyasal yapıları EN normlarına uygundur. Ürünlerimiz ilgili ulusal ve uluslararası standartlarda uygun olarak üretilerek yurt içi ve yurt dışı pazarlara sunulmaktadır" dedi.