Adıyaman Bayındırlık İl Müdürlüğü Vaillant ile Isınıyor



Geleceğin ev teknolojilerini tüketicileriyle buluşturan Vaillant, yurt genelinde pek çok kamu ve özel kuruluş tarafından tercih ediliyor. Adıyaman Bayındırlık İl Müdürlüğü de merkez bina ve lojmanlara kurulacak kaskad sistemi için yüzde 107 verimli Vaillant ecoTEC VU cihazlarını tercih etti.

Kurulumu tamamlanan kaskad sistemin tanıtımı amacıyla, Akmercan Genel Müdürü Oğuzhan Sosyal, Vaillant Group Türkiye Country Manager’i Christoph M. Grosser, Vaillant Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın ve Vaillant Group Türkiye Servis Direktörü Aykut Babila’nın katılımıyla bir toplantı düzenlendi.

İl müdürlüğüne ecoTEC VU 5’li ve 4’lü kaskad sistemi (toplam 861 KW’lık bir güç), müdürlüğün lojmanlarına da ecoTEC VU 6’lı kaskad (toplam 352 KW’lık bir güç) uygulama yapıldı. Adıyaman İl Müdürlüğü’nde yapılan kaskad sistemi, Adıyaman ili içindeki ilk kaskad uygulama olma özelliğini taşıyor. Vaillant ecoTEC VU yoğuşmalı ısıtma cihazları, küçük hacmi, yüzde 107 verim kapsitesi, akıllı eBUS sistemi, A sınıfı enerji kullanımı ile yüksek konfor sunuyor.