Ağaoğlu, A Plus Life Style 2007'deydi



Ağaoğlu Şirketler Grubu, JNR Fuarcılık tarafından 8-9 Aralık 2007 Hilton İstanbul Convention Center’de düzenlenen yaklaşık 10bin VIP ziyaretçinin katıldığı A Plus Life Style 2007, Lüks Markalar Fuarı’nda projelerini tanıttığı şık bir stantla yer aldı.

İnsana ve doğaya saygıyı temel alan, bireyin doğallığıyla bağını koparmadan modernlik, mimari ve teknolojiden üst düzeyde faydalanmasını sağlamayı vizyon edinen Ağaoğlu, fuarda “Yaşam Mimarı” konsepti içinde geliştirdiği projeleriyle yer alıyor.

A Plus Life Style Fuarı’nı değerlendiren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu dünyanın birçok yerinde yapılan bu tip fuarların ülke tanıtımları için önemli bir fırsat olduğunu kaydederek şunları söyledi: “İstanbul ekonomik ve sosyal yapısıyla önümüzdeki dönem dünya metropolleri arasında gözde şehirlerden biri olacaktır. Bu kapsamda yurtdışından bireysel konut ve ofis taleplerinde artış öngörmekteyiz. Fuara yurtiçinden seçkin katılımcıların yanı sıra yurtdışından da katılım olması konut sektöründe ülkemizin altyapısı, teknolojisi ve bilgi birikimiyle ulaştığı yüksek düzeyin sergilenmesi açısından A Plus Fuarı önemli bir platformdur. Bu fuar bize ülkemizdeki konut anlayışının estetik ve kaliteye dönüşümünün örneklerini sergileme olanağı sağlamaktadır.”

Türkiye'nin en büyük firmalarından en seçkin projelerin boy gösterdiği, A Plus Life Style Fuarı’nda, kişisel kullanım malzemelerinden yaşam alanlarına kadar farklı sektörlerdeki en başarılı firmalar yeni konseptler ile bu fuarda buluşuyor. Kozmetikten mücevherata, elektronik ve elektrikli ev aletlerinden mobilyalara, içkilerden, antikalara, ev konseptlerine kadar executive yaşam tarzındaki tüm ürünler bu fuarda sergilendi.