Ağaoğlu Evlerinde Siemens Konforu



Ağaoğlu Şirketler Grubu My World ve Eltes Güneşi projeleri kapsamındaki 4656 evi dünyanın tercihi olan Siemens ankastre ürünleriyle donatıyor.

Ağaoğlu, My World ve Eltes Güneşi projelerinde, geleceğin teknolojisini ve tasarımlarını tüketicilerle buluşturan Siemens Ankastre ürünlerini kullanıyor. Yarının İstanbul’u olarak nitelendirilen Ümraniye’de günümüz şartlarının ötesinde üstün kalite anlayışıyla tasarlanan Eltes Güneşi ve Ataşehir’de yepyeni bir yaşam tarzı vaat eden My World’deki evler Siemens ankastre ürünleriyle konforunu tamamlıyor.

Siemens, marka prestiji, üstün teknolojisi ve ürün çeşitliliği ile ev dekorasyonunda farklılığı tercih edenlere yönelik geniş yelpazede ürünler sunuyor. Ankastre ürünleri arasında; buzdolaplarından ocaklara, gömme veya tezgah altı fırınlardan şarap dolabına ve hatta kahve makinesine kadar birçok ürün yer alıyor. Sorunsuz ürünleriyle projelerin vazgeçilmez çözüm ortağı olan Siemens, gelişen toplu konut projeleriyle birlikte bugün, birçok modern yaşam alanında tercih ediliyor ve böylelikle Avrupa’da ve dünyada olduğu gibi Türkiye’de de pazara girdiği 1992 yılından beri liderlik pozisyonunu sürdürmeye devam ediyor. Ankastre denilince akla gelen ilk marka olan Siemens, geniş servis ağı ve müşteri memnuniyetinde birinci servis hizmeti ile ankastre ürünlerinde geleceği ve üstün teknolojiyi evlere taşıyor.