Ağaoğlu Gayrimenkul Satış Uzmanı Yetiştirecek



Söz konusu programa katılmak için üniversite mezunu olmak gerekiyor. Konusunda uzman kişiler tarafından verilecek eğitimlerde, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun  satış uzmanları ile satış müdürleri de bilgi ve tecrübelerini paylaşacak. Konuyla ilgili açıklamada görüşlerine yer verilen Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Rahvalı, grup olarak sektör liderliklerine yakışır projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini bildirdi.

Kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak nitelendirdikleri ve Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile başlattıkları sertifika programı ile sektörde uzmanlaşmayı esas aldıklarını dile getiren Rahvalı, "Her geçen gün büyüyen sektörümüzün eğitimli, alanında uzman bireylere ihtiyacı var. Bu proje ile üniversite mezunu gençlerimize günümüzün parlayan sektörü olan gayrimenkul sektöründe uzmanlaşma fırsatı tanıyarak istihdama katkı sağlamayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Nişantaşı Üniversitesi'nde 8 hafta sürecek sertifika programında katılımcılar, "dünyada ve Türkiye'de gayrimenkul sektörü ne durumda?", "Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun sektör liderliği", "etkin iletişim ve algı yönetimi", "müşteri ilişkileri yönetimi", "konuşma sanatı ve beden dili", "yüzler ve isimler", "takım çalışması ve motivasyon", "sağlıklı yaşam, kişisel trendler", "pazarlama ve satış teknikleri", "birebir satış", "gayrimenkul sektörü mevzuatı", "gayrimenkul değerlendirme", "bütçe planlama ve fiyatlandırma" gibi hem satışa, hem de sektöre yönelik eğitimler alacak.