Ağaoğlu, 'Süper Markalar' Arasına Giren Tek Türk İnşaat Şirketi Oldu



Superbrands tarafından, 1993 yılından bu yana dünya çapında uygulanan ve bugün 86 ülkede açıklanan listenin Türkiye sonuçları da açıklandı. Superbrands (Süper Markalar) listesinin 2010 yılı sonuçlarına göre, Ağaoğlu listeye giren tek inşaat ve gayrimenkul şirketi oldu.

Tüketicilere sahip olmak istedikleri duygusal ve fiziksel avantajları, diğer markalara göre çok daha yüksek oranda sunan markalar olarak tanımladığı süper markalar; marka değerinin ölçümü ve tüketici ile marka ilişkisini değerlendirmeye yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda belirleniyor. Bu verilerden yola çıkarak oluşturulan son listedeki markalar İstanbul, Ankara ve İzmir'de 18-56 yaş arasında ve tüm SES gruplarında bin 635 kadın ve erkekle yapılan araştırmalarda son halini aldı.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "İnşaat sektöründe markasına en çok yatırım yapan, şirketiz. Markalı konut trendini başlatmaktan, ekonomik krizde yatırım yapmaya kadar sektörde her zaman çok ciddi sorumluluklar alan ve konutta birçok yeniliğe imza atan bir marka olduk.