AIRFEL Yılın İlk Yarısında 11 Yeni MHI Bayi Açılışı Gerçekleştirdi



Sanko Holding şirketlerinden Airfel, 2009 yılının ilk altı ayında planlamalarına paralel olarak 11 yeni Mitsubishi Heavy Industries(MHI) bayisi açarak, MHI markalı duvar tipi split ve ticari tip klimaları tüketicilerin beğenisine sundu.

Isıtma soğutma ve havalandırma sektörünün öncülerinden Airfel, geçen yıl Japon devi Mitsubishi Heavy Industries (MHI) ile yapmış olduğu anlaşma çerçevesinde bu sene yurt genelinde planlamış olduğu MHI bayi açılışlarını gerçekleştirmeye devam ediyor. 2009 yılının ilk altı ayında 11 MHI Bayi açılışı gerçekleştiren Airfel, yılsonuna kadar bu sayıyı 30’a çıkarmayı planlıyor.

Airfel Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Önder açılışlarla ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı:

"Geçtiğimiz yılsonunda MHI ile gerçekleştirdiğimiz distribütörlük anlaşması sonrasında MHI özel bayilerinin oluşumu için çalışmalara başladık. İstanbul’da üç bayimiz hizmete girdi. Antalya’da ise ilk altı ayda dört MHI bayisinin açılışını gerçekleştirdik. Bu iki şehrimiz dışında Mersin’de, Manisa’da, İzmir’de ve Gaziantep’te de MHI bayilerimizi tüketicilerimizin hizmetine sunduk. 2009 yılı sonunda Türkiye genelinde 30 bayiye ulaşmayı hedefliyoruz. Ayrıca MHI için 2012 yılına kadar 20 milyon dolarlık marka yatırımı gerçekleştirmeyi düşünüyoruz".

Açılışı yapılan MHI Bayileri

Antalya Merkez - Özne Doğalgaz
Antalya Merkez - Antsermak İklimlendirme
Antalya Merkez - Antsermak İklimlendirme (şube)
Antalya Manavgat - Özden Teknik Mühendislik
Gaziantep Şahinbey - Gökçek Klima
İstanbul Bakırköy - Kinetik Mühendislik
İstanbul Beyoğlu - Net Klima
İstanbul Şirinevler - KMK Isıtma
İzmir Bornova - A Teknik
Manisa Turgutlu - Yavuz Soğutma Klima
Mersin Tozcu - Mersin 3A Mühendislik