AKAPEN "80-70 PVC Profil Sistemi" ile Bir İlke Daha İmza Attı



1990 yılında kurulan ve kurulduğu günden itibaren PVC pencere sektörünün en iyileri arasında yer alan AKAPEN, atılımlarına her geçen gün bir yenisini ekleyerek sektöre damgasını vuruyor. 2006 yılında çıkartmış olduğu 5 odacıklı 70 lik Draco Serisine , 2007 yılında 6 odacıklı 80 lik Libra Serisini de ekleyen AKAPEN, sektördeki ilk 80 – 70 PVC Profil Sistemini bayileri aracılığı ile tüketiciye sundu.

60 lık serisi Vega ve Mira , Sürme serisi Nova , ekonomik serisi Astra , farklı ve dekoratif renkleriyle uygulandığı mekanlarda fark yaratan akrilik Art-Line profilleriyle, ahşabın sıcaklığından vazgeçemeyenlere sunulan lamine profil alternatifleriyle her standarttaki tüketici ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayan AKAPEN, yeni ürünleri ile de bunu devam ettiriyor..

AKAPEN, yeni serilerinde çok özel tasarımlara imza atarak, maksimum ısı ve mükemmel izolasyon sağlayan sistemleri ile tüm cam uygulamalarına çözüm getiriyor. Gerçek 6 odacık denilen sistemde ana profil iç odacıkları arasındaki mesafenin 5mm üzerinde olması yaşanılan alanlarda maksimum ısı ve ses izolasyonu ,Türkiye’de ilk defa uygulanan Genius Vakum Sistemi ise, vakum kanallı çıta conta tasarımı sayesinde conta ile camın mükemmel bütünleşmesini ve mükemmel izolasyon sağlıyor.

Yeterlilikleri ile 1997 yılında Almanya’daki Gütegemeinschaft Kunststoff-Fensterprofile tarafından RAL belgesi alan AKAPEN, yurt çapına yayılmış 330’a yakın bayisi ile Türk halkına kaliteyi sunarken, yurt dışı distribütörleri ve bayileri aracılığı ile de 25 ülkeye ihracat yapıyor.

AKAPEN’in, müşteri memnuniyeti prensibinden hareketle kurmuş olduğu 444 0 736 numaralı ücretsiz müşteri danışma hattı bayiler ile tüketiciler arasında köprü kurarak ihtiyaçların kısa süre içerisinde giderilmesine olanak sağlıyor.