Akasya Acıbadem’in Penthouse Daireleri Satışa Çıktı



Standardın çok üstünde 3 metre 30 santim net tavan yüksekliği olan penthouse daireler, İstanbul’u ayaklar altına seren kusursuz bir manzaraya sahip. Dört farklı temada, A+ dekorasyon seçenekleriyle dekore edilen penthouse’lar, 5 yıldızlı otel konforundaki rezidans hizmetleri ve hiçbir gökdelende olmayan 40. katta bile camlarının tamamen açılabilme özelliğiyle de ilgi görüyor.

Kule bloğunun 34 ile 40. katlar arasında yer alan ve sadece 24 adet üretilen penthouselar, Akasya Rezidans etabına özel tasarlanan bağlantı yollarıyla köprüye 5 dakikalık mesafesi, direk metro bağlantısı ve Anadolu yakasının cazibe merkezi olacak Akasya AVYM’ye asansör ile kolay ulaşımı gibi özellikleriyle büyük beğeni topluyor. Akasya AVYM içerisinde yer alacak çocuk eğlence ve eğitim merkezi KidZania, restarurantlar, cafeler, SPA ve fitness gibi zengin sosyal imkanlar da sunan proje, penthouse daireleri ile prestijli ve lüks bir yaşam tarzı vaat ediyor.

Saf GYO tarafından 2009 yılında temelleri atılan Akasya Acıbadem projensinin, Mimarlar Workshop tarafından tasarlanan ve Avrupa’nın en iyi yüksek bina ödülüne sahip Rezidans Etabı’ndaki penthouse daireler, 172 metrekare ile 278 metrekare aralığında farklı seçeneklere sahip. 3 metre 30 santim tavan yüksekliği ile ferah mimarisi ile dikkat çeken penthouse dairelerin fiyatları ise 1.911.000 TL ile 3.459.750 TL arasında farklılık gösteriyor. Amerika’nın en büyük tasarım gruplarından Development Design Group’un (DDG) tasarladığı Akasya AVYM’nin hemen yanı başında, eşsiz bir deniz ve şehir manzarasına karşı konumlanan penthouselar, özel sunulan full ankstre A+ dekorasyon alternatifi ile de büyük ilgi görüyor.

Camları tamamen açılabilen penthouse daireler

Mimarisiyle büyük beğeni toplayan ve dikkat çeken Akasya Rezidans etabında toplam 456 ünite yer alıyor. Sınırlı sayıda rezidans ve sadece 24 penthouse dairenin satışta olduğu kule, Türkiye’de örneğine pek de raslanmayan bir özelliğe sahip. Genel olarak pencerelerin hiç açılmadığı ya da yarım açıldığı gökdelen projelerinin aksine, projeye hakim rüzgar doğru yönlendirilerek, camları tamamen açılabilen bir kule dizayn edildi. Bu da 40. katta bile camları açabilmeye olanak sağladı.

Akasya AVYM’ye asansörle ulaşım ayrıcalığı

Büyüklüğü, mimarisi ve konumu itibari ile yüksek yatırım değeri sunan Akasya penthouse daireler, ağustos ayında açılması planlanan Anadolu yakasının cazibe merkezi olacak Akasya AVYM’ye tek bir asansörle ulaşım arıcalığı da sunuyor.

Konut sahipleri, içerisinde Türkiye’den ve dünyadan ünlü markaların yer alacağı, ayrıca çocuk eğitim/eğlence merkezi KidZania ile de büyük yankı uyandıracak Amerika’nın büyük tasarım gruplarından Development Design Group’un (DDG) tasarladığı Akasya AVYM’ye kolaylıkla ulaşıp, alışverişlerini yaparak, prestij ve rahatlığı bir arda yaşayacaklar.