Akbank'ın Büyük Kırmızı Ev'i Anadolu Yollarında



Akbank'ın 'Büyük Kırmızı Ev'i, Mayıs ve Haziran aylarında 8 büyük ilde yatırımcı ve ev sahibi olmak isteyenlerle bir araya geliyor. Adana, Konya, Antalya, İzmir, Bursa, Kocaeli, Ankara ve İstanbul'da düzenlenen etkinliklerde, Büyük Kırmızı Ev standına uğrayan konuklara Büyük Kırmızı Ev'in kampanyaları, konut kredisi ürün ve hizmetleri hakkında bilgilendirme yapılıyor ve stanttan konut kredisi başvurusunda bulunanlara özel tekliflerle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Büyük Kırmızı Ev'in Anadolu illerine ziyaretleriyle ilgili bir değerlendirmede bulunan Akbank Bireysel Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, şunları kaydetti:

''Akbank Büyük Kırmızı Ev'in ev almak isteyenlere sağladığı tüm avantajları ayrıntılarıyla anlatmak için evimizi müşterilerimizin ayağına taşıyoruz. Akbank Büyük Kırmızı Ev'i tüketicilerimize tanıtmak ve sağladığı avantajları anlatmak için düzenlediğimiz bu Türkiye turu, tamamen yenilikçi bir uygulama. Gittiğimiz illerin önemli alışveriş merkezleri ya da kentin ana caddelerinde düzenlediğimiz bu etkinliklerde tam anlamıyla ev ve konut kredisi alımıyla ilgili bilgilendirme, eğitim çalışması yaptığımızı ve ilginin çok fazla olduğunu söyleyebilirim. Dileyen ziyaretçilerimizin konut kredisi başvuru taleplerini anında karşılıyoruz. Tüketiciler konut kredisi ve avantajlarını öğrenmekten ve Akbank Büyük Kırmızı Ev ile tanışmaktan dolayı çok memnun.

Bu etkinliklerde, yalnızca Akbank Büyük Kırmızı Ev'in avantajlarını anlatmakla kalmıyoruz. Genel olarak emlak piyasası hakkında da bilgilendirme yapıyoruz. Konut kredilerinin diğer kredi ürünlerinden daha karmaşık bir sürece sahip olması nedeniyle, tüketicilerin bu süreci hızlı ve rahat sonuçlandırabilmeleri için onlara bilgilendirme yapmayı ve yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Özellikle Akbank Büyük Kırmızı Ev'in, her bir kişi için, bu kişinin koşullarına uygun olarak ne gibi avantajlar sunduğu, bu avantajlardan yararlanmak için neler yapılması gerektiği konularında da bilgilendirme yapıyoruz.''

Büyük Kırmızı Hat'tan kredi başvurusu

Bu arada verilen bilgiye göre, Akbank'ın, ev şeklinde hazırlanan Büyük Kırmızı Ev standını ziyaret edenler, istedikleri taktirde burada yer alan ''Büyük Kırmızı Hat''a doğrudan bağlanan telefonla konut kredisi başvurusunda bulunabiliyor ve bilgi alabiliyor.

Etkinlik kapsamında bilgilerini Büyük Kırmızı Ev stant görevlisine bırakan ya da etkinlik alanındaki telefondan Büyük Kırmızı Hat'tı arayıp konut kredisi başvurusunda bulunan müşterilere Akbank'ın avantajlı konut kredileri sunuluyor. Etkinlik kapsamında, Büyük Kırmızı Hat üzerinden konut kredisine başvuranlar dosya masrafı olarak bin lira yerine 750 lira ödüyor ve 1-5 yıl vade aralığında yüzde 1,02, 6-10 yıl vade aralığında yüzde 1.03 faiz oranlarından yaralanabiliyor.

Stant alanında görevli hostesler, i-pad'ler aracılığıyla Büyük Kırmızı Ev web sitesi üzerinden bilgilendirme yaparken, örnek ödeme planı ve başvuru için gerekli evrakın bilgisini de paylaşıyorlar.