Akçansa 'Dünya Çevre Günü'nü Kutladı



Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşu Akçansa, 'Dünya Çevre Günü'nü fabrikalarında ve beton tesislerinde kutladı. Akçansa Çanakkale Fabrikası’nda 9.su gerçekleştirilen 'Akçansa Geleneksel Dünya Çevre Günü Kutlamaları', Çanakkale Vali Yardımcısı Cengiz Ata, Çanakkale Çevre ve Orman Müdürü Mahmet Ustabaş,  Çanakkale Sanayiciler ve İşadamları Derneği (ÇASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yalman, Akçansa Çanakkale Fabrikası Müdürü Hasan İmer, Akçansa çalışanları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Akçansa Çanakkale Fabrikası çevreye olan duyarlılığı ve Çanakkale’ye katkılarından ötürü, Çanakkale Sanayiciler ve İşadamları Derneği (ÇASİAD) tarafından plakete layık görüldü. Plaketi,  Çanakkale Sanayiciler ve İşadamları Derneği (ÇASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yalman’ın elinden Akçansa Çanakkale Fabrikası Müdürü Hasan İmer aldı. Düzenlenen törenler katılımcıların fabrikanın bahçesine çam fidanları dikmeleri ile son buldu.

Akçansa, Dünya Çevre Günü’nü  ağaç dikerek kutladı

Akçansa Ladik Fabrikası ve hazır beton tesislerinde de kutlanan Dünya Çevre Günü, çevre sakinlerinin, çalışanların ve ailelerinin bir araya gelmesi ile gerçekleştirildi. Katılımcılar fabrika bahçesine ve beton santrallerinin çevresine diktikleri ağaçlar ile çevreye değer yaratmanın gurunu yaşadılar.