Akılcı Hastane Çözümleri Toplantısı



Asma tavan ve performans duvar sistemlerinin önde gelen firmalarından Rigips’in, Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) işbirliğiyle düzenleyeceği “Akılcı Hastane Çözümleri” toplantısı 15 Nisan 2015 Çarşamba günü YEM’in Fulya’daki merkezinde gerçekleşecek. 

Sağlık tesisleri sadece hasta, doktor, hemşire, diğer çalışanlar ve ziyaretçilerin kullandığı binalar değil, aynı zamanda iyileşme sürecinin önemli unsurlarıdır. Sağlık personeli, net bir iletişim kurabilmek ve sağlıklı kararlar verebilmek için sakin bir çalışma ortamına, hastalar ise dinlenme ve iyileşme için sağlıklı ve konforlu ortamlara ihtiyaç duyarlar.

Hastalar ve hastane çalışanları yangın gibi acil durumlarda nasıl tahliye edilir? Hastane binası enfeksiyonların yayılmasını engellemek gibi hijyenle alakalı konularda yeterli donanıma sahip midir? Hastanedeki iç ortam hava kalitesi standartlara uygun mudur? İç ortam hava kalitesi nasıl yönetilir? İyi bir tasarımcı, farklı kullanıcıların bir arada bulunduğu bu tarz binalarda ideal tasarımı oluştururken bu soruları kendine sormalıdır.

Tasarım ölçütleri, hem sağlık hizmeti veren binalardaki günlük süreçleri, hem de enerji ve tüketim verimliliği dikkate alınarak belirlenmelidir. Çünkü bu ölçütler hastanenin işletim, bakım ve onarım masraflarını da etkileyecektir.

Sağlık hizmetlerine ev sahipliği yapacak yeni binalar ile mevcut binaların yenilenmesi projelerinde çok çeşitli duvar ve tavan çözümleri sunan Rigips, tüm sektör profesyonellerini, uzmanların tasarım ve uygulamalarını paylaşacağı “Akılcı Hastane Çözümleri” toplantısına davet ediyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu


PROGRAM

14:00-14:30 Kayıt

14:30-14:40 Açılış Konuşması
Mehmet Tunaman | Saint-Gobain Rigips Genel Müdürü

14:40-15:10 Sağlık Yapılarında Akustik Düzenleme
Dr. Duyal Karagözoğlu | Akustik Danışman

15:10-15:40 Sağlık Yapıları İçin Bilimsel VerilereDayalı Tasarım
Angie Day | Saint-Gobain Küresel Segmentasyon Pazarlama Müdürü

15:40-16:10 Çay-Kahve Molası

16:10-16:40 Sağlık Yapılarında Güvenli ve Modern Sistem Çözümleri
John Nelson | Saint-Gobain Küresel Pazarlama Yöneticisi

16:40-17:00 Sağlık Yapılarında Tasarımdan Ayrıntıya
Ziya Canbazoğlu | Mimar / Meda Mimarlık Kurucusu


Kayıt için
tıklayınız.